Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Pàdel

Jordi i Maite Vila, campions de Catalunya mixt de pàdel

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El coordinador de la secció de pàdel del Club Natació Terrassa Jordi Vila i la seva germana Maite van proclamar-se campions de Catalunya mixt de pàdel en la competició celebrada al Club Esportiu Gran Via Mar de Castelldefels la setmana passada.

Jordi i Maite Vila van quallar un gran torneig. Van debutar en el quadre de Segona Categoria amb tres victòries folgades contra Anna Marín i Ignacio Marín (6-2 i 6-1), contra Sandra Corbera i Juan Antonio Martínez (6-2 i 6-1) i contra Nil Ayats i Maria Eulàlia Rodríguez (6-1 i 6-0). Després d’aquests tres triomfs, van accedir al quadre de Primera Categoria, als vuitens de final, ronda en què van desfer-se dels caps de sèrie número 4, Helena Martínez i Xavier Gimferrer, per 6-2 i 7-6. En quarts de final, els germans Vila van superar Roberto Calvo i Anna Martínez per un doble 6-1, mentre que, en semifinals, van derrotar els caps de sèrie número 1, Cristina Gomis i Marc Encinas, per 2-6, 6-1 i 6-1. En la gran final, Jordi i Maite Vila van culminar una trajectòria impecable en batre Laia González i Marc Lluís Vargas per un clar 6-2 i 6-0. 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.