Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Jordi Chico i Alberto Barroso disputaran l’Espanya-Alemanya de Lliga Mundial

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Jordi Chico i Alberto Barroso disputaran l’Espanya-Alemanya de Lliga Mundial

 

 

Els waterpolistes del CN Terrassa Jordi Chico i Alberto Barroso han estat convocats amb la selecció espanyola absoluta per disputar aquest vespre el partit de la Fase Europea de la Lliga Mundial contra Alemanya que tindrà lloc a la piscina Sant Sebastià del CN Atlètic-Barceloneta a partir de les 20.00h. La Federació Espanyola de Natació ha donat a conèixer la llista d’escollits aquest mateix migdia.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Absolut
Lliga Mundial. Fase Europea
Espanya-Alemanya (Barcelona)
8 de març

 

 

Unai Aguirre2002CN Atlètic-Barceloneta
Óscar Asensio2001CN Atlètic-Barceloneta
Alberto Barroso1994CN Terrassa
Unai Biel2002CN Atlètic-Barceloneta
Alejandro Bustos1997CN Atlètic-Barceloneta
Jordi Chico1998CN Terrassa
Martin Famera1988CN Atlètic-Barceloneta
Álvaro Granados1998CN Atlètic-Barceloneta
Marc Larumbe1994CN Atlètic-Barceloneta
Mario Lloret1990CN Barcelona
Alberto Munárriz1994CN Atlètic-Barceloneta
Nikolas Paul1999CN Sant Andreu
Roger Tahull1997CN Barcelona

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.