Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Joan Herrera, 21è president de la història del Club Natació Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Joan Herrera, 21è president de la història del Club Natació Terrassa

 

 

Joan Herrera ja és el 21è president de la història del Club Natació Terrassa. Un cop finalitzat el procés electoral iniciat el passat 18 de febrer i essent vàlida l’única candidatura presentada, que reuneix els requisits establerts a la Secció 6a dels Estatuts de l’entitat, ahir al vespre es va procedir a la constitució de la nova Junta Directiva.

La Junta Directiva està formada per tretze membres, set homes i sis dones. La relació de càrrecs és la següent:

 

Joan Herrera GranadosPresident
Ascensió Maillo LaraVicepresidència 1a
Albert Puig GarrichVicepresidència 2a
Jonathan Ortiz TiradoVicepresidència 3a
Eduard Ros FarréVicepresidència 4a
Marc Lleonart PérezTresorer
Marta Sellarés CasanovasSecretària
Olga Elena Álvarez PinoVocal
Oriol Rosell ManichVocal
Carolina Pradas HernándezVocal
Eugenio SchillaciVocal
Fátima Taali AserroukhVocal
Núria Gómez CarreñoVocal

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.