Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Izan Cubillas, quarta…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Izan Cubillas, quarta incorporació de la secció de natació

El manresà, de 18 anys, va participar en el Campionat d’Europa Júnior d’Hèlsinki de l’estiu passat

 

Quarta alta de la secció de natació del Club Natació Terrassa de cara a la temporada 2018-2019. Després de les novetats ja anunciades de Miguel Durán, Cristina Garcia Kirichenko i Ferran Siré, el club comptarà també amb el nedador manresà Izan Cubillas, de 18 anys, un nedador complet i amb projecció que va participar l’estiu passat en l’Europeu júnior d’Hèlsinki.

Cubillas explica que aquesta temporada passa de categoria júnior a absoluta, moment en el qual va plantejar-se fer un canvi de club. “Vaig pensar en el CN Terrassa perquè disputa la Copa d’Espanya de Divisió d’Honor i compta amb unes grans instal·lacions, molt adients per entrenar quan hagi de deixar el CAR”. El manresà valora molt positivament les incorporacions que ha experimentat l’equip absolut aquest any. “Crec que, tenint en compte els nedadors que ja hi eren, formarem un gran bloc”. Cubillas es defineix com un nedador capaç d’adaptar-se a proves diverses, característica que li permet aportar punts en competicions per clubs i donar un cop de mà en els relleus.

 

Un nedador complet  

 

Izan Cubillas Gil va néixer a Manresa el 22 de juliol de 2000. En categoria aleví i infantil, va nedar pel CN Minorisa de la seva ciutat natal i, posteriorment, va pertànyer al CN Sabadell i al CN Mataró.

En edat infantil, va nedar la Copa COMEN, on va assolir una quarta posició. Posteriorment, com a júnior, va participar en l’Energy Standard Cup i enguany ha estat finalista en el Campionat d’Europa Júnior d’Hèlsinki, en què va ser setè en el relleu 4×200 m lliures i vuitè en el relleu 4×100 m lliures mixt.

A nivell estatal, Cubillas acumula un total de vint-i-quatre medalles en campionats d’Espanya de categoria infantil i júnior en distàncies molt diverses, 200 m esquena, 200 m estils, 400 m estils o 200 i 400 m lliures. Durant la seva trajectòria, ha establert dues millors marques nacionals de 13 i 14 anys en 200 m esquena en piscina llarga i una millor marca nacional de 14 anys en 200 m esquena en piscina curta.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.