Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Izan Cubillas, 13è a Canet

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Izan Cubillas, 13è en 200 m esquena en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon de natació

 

El nedador Izan Cubillas va classificar-se en 13a posició en 200 m esquena en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon, prova inclosa en el circuit Mare Nostrum que va celebrar-se ahir i abans d’ahir. El manresà va competir en la cita francesa com a membre de la selecció catalana. El circuit integra dues proves més, el Meeting Internacional de Mònaco, que va tenir lloc el 8 i 9 de juny, i el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que se celebrarà el proper cap de setmana.

Cubillas va ser cinquè de la final B amb un temps de 2.05.65, actuació que li va proporcionar la tretzena plaça final. El nedador manresà va millorar notablement el rendiment ofert en les sèries matinals, quan havia establert el 17è millor registre amb 2.07.77.

Cubillas va nedar tres proves més a Canet. En els 200 m estils, va ocupar la 27a posició amb un temps de 2.08.26, va ser 33è en els 200 m lliures amb 1.54.05 i va finalitzar 38è en els 100 m esquena amb una marca d’1.00.06.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.