Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Iván Gallego torna…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Iván Gallego torna al club de la seva vida

 

El waterpolista Iván Gallego torna a casa. Després de tres temporades al CN Sabadell, l’egarenc jugarà la temporada vinent a l’equip de Dídac Cobacho. Als 34 anys, Gallego viurà la seva segona etapa al club en què va formar-se i al qual va representar en els Jocs Olímpics de Pequín 2008. Es tracta de la segona incorporació del sènior masculí de waterpolo després de l’arribada del madrileny Alberto Barroso.

Gallego remarca que la decisió respon al desig d’acabar la seva carrera en el club de la seva vida. “Sóc un jugador veterà i m’agradaria molt finalitzar la meva trajectòria esportiva aquí. Ha sorgit l’oportunitat de tornar i no l’he volguda desaprofitar”. El boia explica que s’anirà plantejant si segueix en actiu temporada a temporada. “Segons com em vagi trobant, decidiré”, tot i que confessa que el waterpolo és un esport “que enganxa molt”.

El waterpolista terrassenc subratlla que arriba al grup disposat a jugar en qualsevol posició. “Estic obert a allò que decideixi el Dídac. De fet, tant la boia com la defensa de la boia són demarcacions on cal molta força. Sé que, ara mateix, el club compta amb dos boies joves i amb projecció, l’Agustí Pericas i l’Àlex de la Fuente, així que m’adaptaré al que més convingui al grup”.

 

Un jugador de la casa amb experiència

 

El tècnic Dídac Cobacho entén que el retorn d’Iván Gallego és una molt bona notícia per al club. “Ens encaixa absolutament. Es tracta d’un jugador de la casa, amb moltíssima experiència, que pot aportar els seus coneixements als nostres jugadors més joves”. L’entrenador terrassenc explica que la idea és utilitzar Gallego com a defensor de boia, posició que ja havia ocupat en la seva anterior etapa al club.

 

Olímpic a Pequín 2008

 

Nascut a Terrassa el 13 de febrer de 1984, Iván Gallego és un dels fruits més brillants de la pedrera del club, on va desenvolupar gran part de la seva carrera esportiva, jugant en totes i cadascuna de les categories inferiors. La seva força imponent en la posició de boia va esdevenir una de les claus del creixement del equip que llavors dirigia Dani Nart. Fa tres temporades, va decidir sortir de la zona de confort i va fitxar pel CN Sabadell, equip amb el qual ha tingut l’oportunitat de disputar enguany la fase de grups de la Champions League.

 

Com a internacional, va fer el cim com a esportista en participar en els Jocs Olímpics de Pequín 2008, on va classificar-se en cinquè lloc amb el combinat estatal. Amb la selecció espanyola, a més, va penjar-se la medalla de plata al Campionat del Món de Roma 2009 i la medalla de bronze al Campionat del Món de Melbourne 2007.

 

Donat Galeev, baixa

 

D’altra banda, Donat Galeev no continuarà sota les ordres de Dídac Cobacho la temporada vinent. El defensor de boia esdevé la tercera baixa de l’equip després de les sortides ja anunciades de Jordi Pérez i del brasiler Beto Freitas.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.