Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Irache Torres, tercera amb Catalunya en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada Edat Escolar

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Irache Torres, tercera amb Catalunya en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada Edat Escolar

 

La nedadora local contribueix també al segon lloc de la selecció catalana en la categoria de natació inclusiva

 

 

 

La nedadora de l’equip de natació adaptada Irache Torres va classificar-se en tercer lloc amb la selecció catalana en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada Edat Escolar CSD que va celebrar-se a la Piscina Municipal José Eduardo Hernández de Torre del Mar (Màlaga) el cap de setmana passat. El combinat català va sumar 182 punts, a només un del País Valencià, que va ser segon amb 183. La victòria va correspondre a Andalusia amb 232.

La cita va coincidir amb el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Aleví, de manera que es va establir una classificació en categoria natació inclusiva, que també va encapçalar Andalusia amb 722 punts. Catalunya va finalitzar segona amb 678, mentre que el tercer lloc va recaure en el País Valencià amb 580. Val a dir que la delegació catalana va comptar amb un segon representant del club, l’entrenador Jordi Bosch, com a tècnic de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

 

Tres proves

 

Torres va disputar tres proves individuals en la màxima cita estatal. Va ser tercera en els 50 m braça amb una marca d’1.13.73, setena en els 100 m lliures amb un registre de 2.09.96 i desena en els 50 m lliures amb un crono de 57.14.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.