Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Irache Torres, segona amb la selecció catalana en el Campionat d’Espanya AXA de Promeses Paralímpiques de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Irache Torres, segona amb la selecció catalana en el Campionat d’Espanya AXA de Promeses Paralímpiques de natació

 

 

 

La nedadora Irache Torres va aconseguir la segona posició amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals en el Campionat d’Espanya AXA de Promeses Paralímpiques de natació que va celebrar-se a Valdemoro (Madrid) el cap de setmana passat. L’esdeveniment va aplegar més d’un centenar d’esportistes menors de 18 anys i va ser organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI), la Federación Española de Deportes con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC), la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC), el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) i l’Ajuntament de Valdemoro.

Torres va disputar quatre proves. En els 50 m lliures infantil femení, va ser primera en categoria S7 i desena de la general amb un temps de 59.36, mentre que, en els 100 m lliures infantil femení, va repetir triomf en la categoria S7 i va acabar vuitena en la general amb un registre de 2.13.48.

La nedadora egarenca va contribuir també a la victòria de la selecció catalana en dos relleus, el 4×50 m lliures mixt (3.05.81) i el 4×50 m estils mixt (3.43.26), juntament amb Mónica Pamela Moposita, Carles Gómez i Anna Saiz. Torres va millorar les seves marques i va apropar-se a les mínimes per al Campionat d’Espanya Absolut.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).