Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Irache Torres i Quynh Iglesias de la secció de Natació Adaptada del CN Terrassa participen al Campionat d’Espanya AXA de promeses paralímpiques

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • Al llarg del cap de setmana, Irache Torres i Quynh Iglesias han competit en diverses proves individuals
  • També han format part de l’equip de relleus de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme el Campionat d’Espanya AXA de promeses paralímpiques, a la localitat madrilenya de Valdemoro. Des de dissabte, la piscina municipal de Valdesanchuela, les joves promeses de la natació adaptada estatal s’han citat per competir en les diferents curses i categories, en representació del Club Natació Terrassa i de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FCPC).

La secció de Natació Adaptada ha estat representada per Irache Torres (15 anys) i Quynh Iglesias (11 anys), així com per l’entrenador i coordinador de la secció, Jordi Bosch.

La participació de les dues nedadores del CN Terrassa en el campionat AXA disputat a Valdemoro ha estat una oportunitat molt bona perquè totes dues hagin pogut conèixer i compartir moments amb altres promeses de la natació adaptada en l’àmbit espanyol.

Pel que fa a les proves disputades, la Irache Torres va prendre part en les proves de: 100 m esquena, 100 lliures, 100 braça i 50 m lliures; mentre que  la Quynh Iglesias va nedar les proves de 50m braça, 100 m lliures, 50m esquena, i 50 lliures. A més, totes dues van formar part de l’equip de relleus de la FCPC, les  proves dels quals es van nedar com a cloenda de les dues jornades, amb un molt bon resultat per als participants catalans.

En finalitzar el campionat, Jordi Bosch, coordinador i entrenador de la secció, ha destacat que les dues nedadores “han competit en un bon nivell. Falta continuar entrenant per arribar als millors objectius de la temporada”. A més, segons l’entrenador de l’equip, “totes dues han pogut nedar la seva millor competició pel que fa a les marques marques i aquest és un pas més en la seva consolidació com a nedadores”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.