Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Irache Torres guanya amb Catalunya el IV Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Irache Torres contribueix a la victòria de Catalunya en el IV Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva en Edat Escolar

 

La nedadora de l’equip de natació adaptada Irache Torres va contribuir en la victòria de Catalunya en el IV Campionat d’Espanya de Natació Inclusiva en Edat Escolar que va celebrar-se entre divendres i ahir diumenge a Lloret de Mar. L’entrenadora del club Gemma Soler també va formar part de la delegació catalana com a membre del cos tècnic. Catalunya va encapçalar la classificació final amb 188 punts, per davant de la Comunitat Valenciana, segona amb 148,5, i d’Andalusia, tercera amb 147.

Torres va vèncer les quatre proves que va disputar a la ciutat de La Selva. Va guanyar els 50 m braça SB6 amb 1.15.17, temps que li va proporcionar el segon lloc en categoria multidisability. Així mateix, va imposar-se en els 100 m esquena S6 (2.20.63) i en els 50 m esquena S6 (1.06.17), proves en què va ser quarta en multidisability. Va cloure la seva actuació amb un triomf en 50 m lliures S6 (1.00.55), marca que la va situar setena en multidisability.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.