Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Infisport, nou patrocinador del Club Natació Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Des del Club Natació Terrassa, estem molt emocionats i contents de poder anunciar que INFISPORT es converteix en nou patrocinador del Club. Al Club Natació Terrassa, sempre busquem empreses i entitats per col·laborar amb les que compartim la passió per l’esport i els valors.

Aquesta associació representa un pas important, ja que Infisport, té l’objectiu d’investigar sobre les necessitats nutricionals en l’activitat física i vetlla perquè els i les esportistes puguin arribar al seu màxim nivell. Al Club Natació Terrassa, sempre ens esforcem per oferir als nostres socis i sòcies les millors oportunitats per assolir els seus objectius de rendiment i benestar.

Infisport, donarà suport a les nostres seccions de natació i waterpolo, i a més a més, els seus productes estaran disponibles a la Botigueta del Club.

Estem molt agraïts a la marca per creure i unir-se a nosaltres en aquest camí. Junts estem compromesos a elevar la qualitat en el món de l’esport i el benestar.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.