Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Pàdel

Inaugurem la pista de pàdel Laia Mira

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Inaugurem la pista de pàdel Laia Mira

 

 

La pista 6 de pàdel del Club Natació Terrassa ja s’anomena oficialment pista Laia Mira. En un acte senzill i emotiu, el club va estrenar ahir al matí la nova denominació, que vol homenatjar una jugadora de pàdel molt estimada per la secció per la seva qualitat humana. L’esdeveniment va aplegar amics i familiars de la Laia.

En el transcurs de l’acte, el club va lliurar un xec de 2.000 euros a l’associació La Vida és Xula per contribuir en el projecte Laia Mira, destinat a la millora de la qualitat de vida de les pacients amb tractament de quimioteràpia. La Vida és Xula, una associació sense ànim de lucre creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat, és la impulsora del Torneig de Pàdel Laia Mira que acull el club, una iniciativa solidària de la qual ja se n’han celebrat tres edicions que han resultat un èxit de participació.

El Projecte Laia Mira, que s’està desenvolupant amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa, permet avançar en l’adquisició del dispositiu Paxmann, que serveix per prevenir l’alopècia en les pacients amb càncer de mama. La utilització d’aquest dispositiu disminueix de forma rellevant aquest efecte advers de la quimioteràpia, tot millorant la tolerància global i la qualitat de vida de les pacients sotmeses a aquest tractament.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).