Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Iker López, camí de l’Europeu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Iker López disputa el Torneig de Classificació per al Campionat d’Europa Sub’15 amb la selecció espanyola cadet de waterpolo

 

El jugador del CN Terrassa Iker López prendrà part amb la selecció espanyola cadet de waterpolo en el Torneig de Classificació per al Campionat d’Europa Sub’15. El combinat estatal que dirigeix Svilen Piralkov forma part del grup A que competirà a Niça (França) del 28 al 31 de març.

Espanya debutarà divendres a les 11.00h contra Bielorússia. A la tarda, a les 18.00h, s’enfrontarà a Holanda. L’endemà dissabte, a les 20.00h, jugarà contra els amfitrions, mentre que diumenge, a les 9.00h, clourà la seva participació contra Croàcia.

 

Tres grups més

 

El Torneig de Classificació per al Campionat d’Europa Sub’15 contempla tres grups més. El B es desenvoluparà a Koper (Eslovènia) i aplega Grècia, Itàlia, Malta, Romania, Ucraïna i Eslovènia; el C tindrà com a seu Podgorica (Montenegro) i reunirà Hongria, Moldàvia, Rússia, Turquia i Montenegro; i el D es jugarà a Tbilisi (Geòrgia) i enfrontarà Azerbaidjan, Bulgària, Lituània, Sèrbia, Eslovàquia i Geòrgia.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.