Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Iker López, a prop de l’Europeu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Iker López contribueix en la classificació de la selecció espanyola cadet de waterpolo per al Campionat d’Europa Sub’15

 

El jugador del CN Terrassa Iker López va contribuir en la classificació de la selecció espanyola cadet de waterpolo per al Campionat d’Europa Sub’15 que se celebrarà el proper mes de juliol en una seu encara per determinar. El combinat estatal que dirigeix Svilen Piralkov va acabar en primera posició del grup A en el torneig classificatori que va celebrar-se del 28 al 31 de març a Niça (França).

Espanya va totalitzar dotze punts després de quallar una trajectòria impecable en guanyar els quatre partits que va disputar. Va debutar divendres al matí amb una victòria còmoda contra Bielorússia per 19 a 9, amb dues dianes de l’egarenc López. A la tarda, va afrontar el segon matx de la fase contra Holanda, a la qual va superar per 13 a 8.

L’endemà dissabte, el combinat estatal va desfer-se de la selecció amfitriona per 13 a 5 i va tancar una participació immillorable amb un triomf diumenge contra Croàcia, amb la qual es jugava el primer lloc, per un ajustat 10 a 9.

Tres grups més

 

El Torneig de Classificació per al Campionat d’Europa Sub’15 va contemplar tres grups més. En el B, que es va desenvolupar a Koper (Eslovènia), Itàlia i Grècia van ocupar les dues primeres posicions; el C, que va tenir com a seu Podgorica (Montenegro), va ser dominat per Hongria; i el D, que va jugar-se a Tbilisi (Geòrgia), va finalitzar amb Sèrbia com a líder de grup.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.