Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Grans resultats del CN Terrassa en la 4a Jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 3 de juny es va disputar la 4a Jornada de la Lliga Catalana de natació – Trofeu Jocs Catalans de natació adaptada a les instal·lacions del Complex Esportiu La Vila de Martorell on diversos nedadors i nedadores del Club Natació Terrassa han pogut participar.

En la categoria masculina, Àlex Villarejo s’ha penjat la medalla de bronze amb un total de 796 punts, quedant per darrere de Toni Ponce amb 1.043 punts i d’Òscar Salguero amb 896 punts.

En la prova de 100 m lliure, Villarejo es va posicionar com a primer de la classificació després de fer un temps de 54.93, igualment, també va assolir aquesta posició en la prova de 100 m papallona, fent un temps de 1:03.85. En la prova de 100 m estils, Villarejo, va obtenir la segona posició.

En la prova de 400 m lliure, va ser Pau González, que va aconseguir la primera posició amb un temps de 7:01.58 i un total de 385 punts. José Luis Corredera, en la prova de 50 m esquena va quedar com a segon classificat.

Referent a la categoria femenina, Judith Pérez es va posicionar com a segona en la prova de 100 m lliure amb un temps de 1:18.09, mentre que en 400 m lliure va penjar-se el bronze amb un temps de 6:10.41 i obtenint un total de 344 punts.

Tanmateix, Quynh Iglesias, va ser primera del podi tant en 100 m lliure de promoció com en 50 m esquena de promoció i 50 m braça de promoció.

En la prova de 4×50 m lliure, l’equip egarenc format per Tamara Campos, Alex Villarejo, Judith Pérez i José Luis Corredera van ser segons en el podi de la prova, amb un temps total de 2:14.22.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).