Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Gran representació de la secció de triatló del CN Terrassa en la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una gran representació de membres de la secció de triatló del CN Terrassa van participar en la Mitja Marató Terrassa i la Cursa Santi Centelles de Terrassa que es va celebrar ahir diumenge 28 de gener.

El CN Terrassa va assolir la primera posició masculina per equips en la cursa Santi Centelles (5 km). Dels participants del club egarenc, 8 triatletes van quedar entre les 23 primeres posicions. En la Mitja Marató, un participant del CN Terrassa, va quedar primer en categoria sub 23. Per altra banda, en categoria femenina, es van posicionar com a segones per equips, també en la Santi Centelles.

Els membres de la secció de triatló del CN Terrassa que van participar en la Cursa Santi Centelles, van ser: Martí Sender, Dani Ratera, Oriol Vilajuana, Carlos Hita, Oriol Miret, Arnau Beltrà, Valentín Tudanca, Darío Castaño, Eugenio Schillachi, Maria Maiques, Candela Rodríguez, Maria Pelaez, Helena Pascual, Albert Calvo i Miquel Peralta.

Per altra banda, els que van participar en la Mitja Marató, representant el CN Terrassa, van ser: Rafa Mesa, Carlos Perez, Xavi Lopez, Mireia Fageda, Daniel Charles, Enrique Rodríguez, Pau Gil, Jordi Maiques, Maiol Valls, German Hidalgo, Albert Ballescà, Joan Rodríguez, Mireia Lalanza, Xavi Lopez.

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).