Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Gran representació de la secció de triatló del CN Terrassa en la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Una gran representació de membres de la secció de triatló del CN Terrassa van participar en la Mitja Marató Terrassa i la Cursa Santi Centelles de Terrassa que es va celebrar ahir diumenge 28 de gener.

El CN Terrassa va assolir la primera posició masculina per equips en la cursa Santi Centelles (5 km). Dels participants del club egarenc, 8 triatletes van quedar entre les 23 primeres posicions. En la Mitja Marató, un participant del CN Terrassa, va quedar primer en categoria sub 23. Per altra banda, en categoria femenina, es van posicionar com a segones per equips, també en la Santi Centelles.

Els membres de la secció de triatló del CN Terrassa que van participar en la Cursa Santi Centelles, van ser: Martí Sender, Dani Ratera, Oriol Vilajuana, Carlos Hita, Oriol Miret, Arnau Beltrà, Valentín Tudanca, Darío Castaño, Eugenio Schillachi, Maria Maiques, Candela Rodríguez, Maria Pelaez, Helena Pascual, Albert Calvo i Miquel Peralta.

Per altra banda, els que van participar en la Mitja Marató, representant el CN Terrassa, van ser: Rafa Mesa, Carlos Perez, Xavi Lopez, Mireia Fageda, Daniel Charles, Enrique Rodríguez, Pau Gil, Jordi Maiques, Maiol Valls, German Hidalgo, Albert Ballescà, Joan Rodríguez, Mireia Lalanza, Xavi Lopez.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.