Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Gran participació del club…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Gran participació del club en la Radikal MarBrava 2018

 

El CN Terrassa va esdevenir el club amb més representació en la Radikal MarBrava 2018, una de les travessies en aigües obertes amb més participació del calendari català que va celebrar-se el cap de setmana passat a Llafranc i Calella de Palafrugell.

Els nedadors locals van acumular un total de vuit podis en les diverses classificacions que van establir-se. Cristina Rey va vèncer la prova d’1,5 quilòmetres en la categoria +40, mateix èxit que va assolir Susanna Pagès en la categoria +50. Així mateix, Sílvia Pagès va ser primera en la prova de 7 quilòmetres en la categoria +50 i Sònia Rojas va imposar-se en la prova de 3,5 quilòmetres en la categoria +30.

Així mateix, Mario Guillén va ser segon en la prova de 7 quilòmetres en la categoria +30, a l’igual que María Jesús Santos en la prova de 3,5 quilòmetres en la categoria +40. Finalment, Isabel Ortega va classificar-se tercera en la prova de 3,5 quilòmetres en la categoria +40, mateix resultat que va obtenir el relleu femení de 4×800 metres format per Sònia Rojas, Cristina Riba, María Jesús Santos i Olga Álvarez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.