Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Gran actuació dels nedadors infantils en el campionat d’Espanya d’hivern a Gijón

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

22a posició en la classificació per equips

Des de dijous 9 fins diumenge 12 de març, les instal·lacions del Club Natació Santa Olaya, a Gijón, han acollit el XLII Campionat d’Espanya de Natació Infantil d’hivern amb els millors nedadors. El Club Natació Terrassa comptava amb sis nedadors (2 nois i 4 noies), que han donat el màxim de si mateixos i han aconseguit grans resultats.

Iris Ferrer va fer una de les millors actuacions del campionat i es va proclamar campiona d’Espanya en els 50 papallona, amb un temps de 29.09 segons. Amb aquest temps Ferrer també va aconseguir batre el rècord del campionat. A més Ferrer també va obtenir una sòlida quarta posició en els 100 papallona, només a set centèsimes de la tercera classificada.

El CN Terrassa va aconseguir a més 3 posicions de finalistes A a part de les de Ferrer. Jan Vilaseca va classificar-se en els 100 papallona i en els 200 lliures (1:59.03), on va quedar setè mentre que Ferran Ruiz va aconseguir entrar en els 50 papallona (26.31) on va quedar cinquè.

A més Aroa Espinosa va entrar en final B en el 200 estils (2:31.19), on va obtenir una 11a posició i en els 200 esquena (2:27.51) on va quedar 15e. També Jan Vilaseca va assolir arribar a dues finals B: en la dels 50 lliures on va acabar 13e (25.24) i en la dels 400 lliures, finalitzant 10e (4:14.71).

Gran actuació col·lectiva

En conjunt l’equip va assolir la 22a posició en la classificació general. Aquesta classificació els va situar també dintre dels deu millors clubs catalans classificats.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.