Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

Gran actuació del CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de Kyus

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El passat dissabte 20 de maig onze karatekes del CN Terrassa van participar en el Campionat de Catalunya de Kyus fins a Juvenil, organitzat a Lloret de Mar, on van collir un èxit rotund. Fins a 7 pòdiums van aconseguir els karatekes egarencs.

Albert Marco va acabar com a primer classificat en Kumite Juvenil Masculí +55kg Taronja-Verd. Marco, que va passar a la final marcant el 10-8 en l’últim segon del combat, va obtenir el triomf en una final poc moguda (1-1) amb una victòria per senshu.

En categoria Kata Aleví Masculí Groc el podi es va omplir de karatekes del CN Terrassa. Sergio Andre Otiura va assolir la primera posició del pòdium. Mentre que Oriol Pozo i Arnau Espín van completar la categoria, essent segon i tercer classificat respectivament.

Igual que el seu germà, Anthony David Otiura va classificar primer en la categoria Kata Infantil Masculí Groc.

En l’àmbit femení, les karateques Daphne Naharro i Cristina Román van compartir la tercera posició del pòdium en Kata Infantil Femení Groc.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.