Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pàdel

Gran activitat de la secció de pàdel del CN Terrassa durant el cap de setmana

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La secció de pàdel del CN Terrassa ha viscut el cap de setmana amb gran intensitat i bons resultats per part dels diferents equips i partits que han disputat.

Pel que fa als equips absoluts,  el femení A, es va enfrontar al Raco Esports A i van assolir una sòlida victòria. L’enfrontament es va disputar diumenge 7 d’abril a la tarda a les instal·lacions del rival, on el resultat final va ser de 0 a 3. L’equip es manté com a segones classificades a molt pocs punts de les primeres.

L’absolut femení B va competir davant del DIR Metasports A, on després d’una intensa jornada, l’equip del CN Terrassa va aconseguir la victòria (2-1). El partit es va disputar a les instal·lacions del CN Terrassa. L’equip està amb molt bones sensacions, des de la secció de pàdel, comenten “partit a partit anem agafant punts per poder mantenir-nos a la meitat de la classificació”.

Per altra banda, l’absolut femení C va guanyar el partit 2 a 1, davant del Cercle Sabadelles 1856 B, mentre que l’absolut femení D va perdre 2 a 1, davant del OHA Padel B.

En la categoria masculina, l’absolut masculí A es va enfrontar al Terrassasports C, on van assolir una sòlida victòria per 3 a 0. L’equip va poder sumar tres punts més i està en molt bones sensacions.

No obstant això, l’absolut B i l’absolut C masculí van perdre per 0 a 3.

Pel que fa als veterans, aquesta jornada no van disputar cap partit.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).