Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pàdel

Gran activitat de la secció de pàdel del CN Terrassa durant el cap de setmana

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La secció de pàdel del CN Terrassa ha viscut el cap de setmana amb gran intensitat i bons resultats per part dels diferents equips i partits que han disputat, tant de la categoria de veterans com de l’absoluta.

Pel que fa als equips absoluts,  ja es dona per iniciada la segona volta de la lliga catalana. En aquesta categoria, el femení A s’està jugant quedar primeres o segones de la Lliga.

Pel que fa als partits del cap de setmana, el femení B, es van enfrontar al Padel Indoor Dir Sant Cugat A, on van jugar com a visitants i van caure per un resultat final de 3 a 0. Per altra banda, l’absolut femení C, es va imposar per 1 a 2 davant del NTC Padel B, mentre que l’absolut femení D va perdre per la mínima davant del CP San Cristobal C, on el resultat final va ser d’1 a 2.

Per altra banda, pel que fa als absoluts masculins, l’absolut A va imposar-se per un resultat final d’1 a 2 davant del Padel la Llagosta A. No obstant això, l’absolut B, va jugar com a visitant i va perdre davant del CF Maurina-Egara B per la mínima (2-1). Finalment, l’absolut C, també va jugar com a visitant i van perdre davant del Oxygen A (3-0).

En referència als veterans i veteranes, l’equip femení A de veteranes, va assolir la victòria davant del Vall Parc. El resultat va ser de 2 a 1. El masculí A de veterans, va enfrontar-se al CT de La Salut A i va perdre per 1 a 2. Finalment, els veterans B, van disputar el matx davant de l’Espai Laru i van caure per 1 a 2.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).