Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, Mina, Aigües de Terrassa i Club …

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, Mina, Aigües de Terrassa i Club Natació Terrassa renoven el conveni de col·laboració de suport a les escoles esportives

Fundació Mina, Mina, Aigües de Terrassa i Club Natació Terrassa han signat aquest migdia la renovació del conveni de col·laboració de suport a les escoles esportives que van subscriure les tres entitats l’any 2014. L’acte ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín i del president de Fundació Mina i de Mina, Aigües de Terrassa, Marià Galí.

El president del CN Terrassa Jordi Martín ha destacat que l’acord aplega “tres entitats de referència a la ciutat” i que es destina “a les escoles esportives de natació i waterpolo”, amb una aportació econòmica adreçada al funcionament ordinari i una altra que es dirigeix a l’adquisició de material esportiu. Martín ha manifestat la seva satisfacció per la renovació del conveni, ha agraït Mina i Fundació Mina “la confiança i el suport” i ha subratllat que totes tres entitats entenen l’aigua “des d’una perspectiva de salut i de millora de la qualitat de vida de la ciutadania”.

Al seu torn, el president de Fundació Mina Marià Galíha recordat que fa més de 15 anys que col·laboren i donen suport a entitats de tot ordre a la ciutat. “Des de fa uns anys, col·laborem també amb el CN Terrassa, amb el qual tenim el vincle de l’aigua, un bé preuat i essencial”. Galí ha remarcat el compromís de Fundació Mina en el manteniment de les col·laboracions “en la mesura de les nostres possibilitats”. “Volem seguir cooperant amb entitats que contribueixen a la cohesió social i a la projecció de la ciutat, com és el cas del Club Natació Terrassa”.

Tasques formatives i educatives

Aquest conveni, que ja va ser renovat l’any passat i que serà vigent per al 2018, té per objecte contribuir i ajudar a les tasques de formació i educació dels joves esportistes desenvolupada per les escoles del Club Natació Terrassa, en especial les de formació de waterpolo i natació, així com donar suport a actuacions formatives i informatives dirigides al col·lectiu dels socis del club. L’acord també contempla el lliurament de material esportiu a aquestes escoles.

Al seu torn, el CN Terrassa es compromet a facilitar, de forma gratuïta i en els esdeveniments que s’acordin, la presència de Fundació Mina, en una ubicació o espai adient, organitzant sessions didàctiques i/o formatives sobre la matèria que es determini, o bé sigui subministrant informació, preferentment de caràcter pedagògic i/o cultural, de qualsevol de les activitats que porta a terme Mina, Aigües de Terrassa o la pròpia Fundació Mina. En aquest sentit, fa uns mesos, les instal·lacions del club van acollir la mostra del III Concurs de Fotos de Pluja convocat per Mina, Aigües de Terrassa i, properament, en el marc del Campus d’Estiu que organitza el club anualment, tindrà lloc una activitat adreçada als nens amb l’aigua com a protagonista.

La col·laboració de Mina i de la Fundació Mina amb les escoles esportives de Terrassa es va iniciar amb les dels clubs d’hoquei. Posteriorment, es va estendre també a les de futbol i handbol.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.