Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Fluidra, nou patrocinador del club

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Fluidra, nou patrocinador del Club Natació Terrassa

 

El patrocini es durà a terme sota la marca GRE, especialitzada en piscines elevades

 

 

El Club Natació Terrassa ha arribat a un acord amb Fluidra, líder global en el sector d’equipament de piscina i wellness, per tal que la seva marca GRE, especialitzada en piscines elevades, patrocini el club fins a l’any 2023 mitjançant suports publicitaris a les instal·lacions.

El president del CN Terrassa Jordi Martín ha agraït el suport de Fluidra i la seva marca GRE i espera que aquesta col·laboració continuï en el futur, atès que es tracta d’una contribució que ajuda a millorar les instal·lacions per a l’ús dels esportistes.

Al seu torn, Eloi Planes, president executiu de Fluidra, afirma que, amb aquest acord, inicien l’any 2021 tot posant de manifest el seu compromís i col·laboració amb espais i equips esportius que són un referent en els esports aquàtics. El mes de setembre passat, Fluidra va renovar el patrocini de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) fins al 2022.

Aquest nou patrocini se suma als acords ja existents entre Fluidra i la RFEN, el Club Natació Sabadell, el Club Natació Atlètic-Barceloneta, la Unión Americana de Natación i l’Asia Swimming Federation.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.