Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Fins a 14 podis del CN Terrassa en el ‘Trofeu Dojo Sant Feliu’ de Karate

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El passat diumenge 14 de maig els i les karatekes del CN Terrassa van desplaçar-se fins a Sant Feliu de Guíxols per a disputar el Trofeu Dojo Sant Feliu al pavelló de La Corxera. La competició, que va començar a les 8:30h, reunia a 250 esportistes, d’arreu de Catalunya i també de França. El CN Terrassa va sortir amb uns grans resultats. I és que 14 dels nostres karatekes, van pujar a pòdium en la seva categoria.

 

Cristina Román va obtenir el bronze en la categoria kata de blanc a taronja d’entre 10 i 11 anys femení. I així mateix ho va fer Laia Gorres, tercera també, però en categoria kata marró a negre d’entre 12 i 15 anys femení.

En categoria kumite sènior open femení 18/34 anys, el podi es va omplir quasi d’egarenques. Les karatekes Andrea Blanco i Miriam Perea van assolir la segona i tercera posició en la seva categoria, respectivament.

L’últim podi femení, va ser en mans de Melinda Rodríguez, qui va quedar 2a en la categoria kata marró a negre d’entre 16 i 34 anys femení.

En l’apartat masculí, Albert Marco i Luís López van compartir el bronze en la categoria kata groc-taronja d’entre 12 i 15 anys. Mentre que Iván Montes va classificar en segona posició en kata verd-blau d’entre 12 i 15 anys masculí. Per la seva part Xavi Salvador va obtenir la tercera posició en kata verd-blau de 16 a 34 anys.

Rayan Boughaba va ser tercer en kumite cadet masculí 14/15 anys de menys de 65kg, mentre que Ismael Ahmida va ser segon en també kumite cadet masculí 14/15 anys però de més de 65kg.  Per la seva part, Salvador Pastor va aconseguir una tercera posició en kata +35 anys fins blau masculí.

Xavi Otín tanca el llistat de podis del CN Terrassa. I ho va fer amb un doblet de podis. Va ser segon en kata +35 anys fins blau masculí, però també va adjudicar-se el bronze en kumite sènior open, tancant així una participació magnifica dels i les karatekes egarencs i egarenques.

 

Anna López

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.