Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Finalitza el Campionat d’Espanya de Natació Infantil celebrat al CN Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa
  • L’esdeveniment va aplegar a més de 500 nedadors i nedadores de 210 clubs diferents que van participar en 42 proves diferents
  • La representació del CN Terrassa va participar en 10 proves diferents

El Club Natació Terrassa va celebrar des del dijous 14 fins al diumenge 17 de març el XLIII Campionat d’Espanya d’Hivern de Natació Infantil, on més de 500 nedadors i nedadores hi van participar.

La competició es va dividir en quatre dies diferents, i es va fer dues jornades cada dia. La delegació egarenca va estar formada per quatre nedadors i nedadores, dues es van llençar a l’aigua en categoria femenina i dos en masculina. Els representants del Club Natació Terrassa, van ser: Alexander Hernandez, Martina Quiñonero, Queralt Diaz i Victor Lobo.

Pel que fa a les proves en les quals van competir, Hernandez, ho va fer en 400 m lliure, mentre que Quiñonero en 50, 100 i 200 papallona. Per altra banda, Díaz, va nedar en 50, 100 i 200 lliure, així com en 50 esquena. Finalment, Lobo, va competir en 50 i 100 esquena.

Queralt Diaz, va participar en la final A de 50 metres lliure, on es va posicionar com a cinquena classificada, després de fer un temps de 27.39. Per altra banda, Diaz, va participar en la final B de 100 m lliure, on es va posicionar com a quinzena de la classificació final, fent un temps de 1:00.50, així com dels 50 esquena, que va posicionar-se com a tretzena amb un temps final de 31.39.

Martina Quiñonero, va participar en la Final B de 100 papallona, on va quedar la número catorze de la classificació final, després de fer un temps de 1:07.39.

Tal com comenta l’entrenador de l’equip infantil, Pablo Hernan Schenider, “des del cos tècnic estem molt satisfets de l’actuació dels nostres nedadors i nedadores en aquest campionat, on hi ha hagut un gran nivell”. També, remarca “han competit en un gran nivell. Tots han millorat les seves marques i dues han entrat a vàries finals”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.