Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Ferran Siré, tercera alta…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, tercera alta de la secció de natació del CN Terrassa

El reusenc, de 17 anys, és especialista en papallona i va ser medallista al Campionat d’Espanya Absolut Open de la temporada passada

 

Tercera incorporació de la secció de natació de cara a la temporada 2018-2019. Després de les novetats ja anunciades de Miguel Durán i Cristina Garcia Kirichenko, el club comptarà també amb el nedador reusenc Ferran Siré, de 17 anys, un especialista en papallona amb molta projecció que, hores d’ara, es troba a Buenos Aires (Argentina) per disputar els Jocs Olímpics de la Joventut.

Siré afirma que ha escollit el club perquè li sembla “una entitat amb una gran història en la natació espanyola que compta amb un equip de nedadors i tècnics amb experiència que em poden ajudar a aprendre moltes coses noves”. El reusenc assegura que, d’aquesta manera, podrà participar en competicions per equips de primer nivell que encara no havia disputat amb els seus antics clubs. Siré manifesta que seria “tot un orgull” poder nedar algun relleu absolut i assegura que farà “el màxim esforç” per tal de donar una “bona empenta” a l’equip júnior per assolir els reptes que es plantegin aquesta temporada.

 

Un nedador amb molta projecció  

 

Ferran Siré Figueras va néixer a Reus l’11 de gener de 2001. Després de set temporades al CN Reus Ploms, l’any 2015 va incorporar-se al CN Tàrraco, club pel qual ha competit les darreres tres campanyes.

La temporada passada va obtenir la seva primera medalla en categoria absoluta en penjar-se el bronze en la seva prova, els 200 m papallona, en el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior Open de Màlaga, cita on també va proclamar-se campió d’Espanya júnior. A nivell internacional, va obtenir la classificació per als Jocs Olímpics de la Joventut que s’estan celebrant a Buenos Aires (Argentina), va ser quart en 200 m papallona a la prova de la Copa del Món de Doha (Qatar) i va ser desè en la mateixa distància en el Campionat d’Europa Júnior d’Hèlsinki (Finlàndia). L’any 2017, va ser vuitè en 200 m papallona en el Festival Olímpic de la Joventut Europea de Gyor (Hongria).

Actualment, posseeix sis rècords de Catalunya per edats, en 50, 100 i 200 m papallona i en 400 m estils. Durant la seva trajectòria, va establir tres millors marques nacionals, ara ja superades.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).