Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Ferran Siré, a l’Europeu júnior

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, convocat per al Campionat d’Europa Júnior de natació

 

El nedador Ferran Siré ha estat convocat per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a l’Aquatics Palace de Kazan (Rússia) del 3 al 7 de juliol.

El reusenc afrontarà les dues proves en què va assolir la mínima en el Campionat d’Espanya Júnior que va tenir lloc a Sabadell el mes d’abril. Siré debutarà el dimecres 3 de juliol en els 400 m lliures i l’endemà dijous 4 de juliol prendrà part en els 200 m papallona. Per afinar l’estat de forma de cara a la màxima cita continental, el nedador del CN Terrassa assistirà a una concentració prèvia amb la selecció estatal que es desenvoluparà al CAR de Sant Cugat entre el 27 i el 30 de juny.

Vint nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN inclou un total de tretze nedadores i set nedadors. En categoria masculina, i al marge de Siré, han estat escollits Javier Aguilar (SD Anaitasuna), Carles Coll (CN Tàrraco), Marcos García (Club del Mar), Nicolás García (CD Gredos San Diego), Víctor Martín (CN Voltor Balear) i Alejandro Puebla (CN Cartagonova Cartagena).

Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Marta Bonilla (CN Churriana); Ainhoa Campabadal (CN Caldes), María Claro (CN Mairena Aljarafe); Txell Domènech (CN Vic-ETB); Laura García, Sara Lahrach i Carla Lanza (CD Gredos San Diego); Alba Herrero (Club de Tenis Elche); Paula Juste (CN Lleida); Ana M. Lamberto (UCAM Fuensanta); Paula Rodríguez (Real Canoe NC); Alba Vázquez (CN Colombino); i Carmen Weiler (CN Delfín).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.