Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Siré, al Mundial júnior!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, convocat per al Campionat del Món Júnior de natació

 

 

El nedador del Club Natació Terrassa Ferran Siré ha estat convocat per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en el Campionat del Món Júnior que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 20 al 25 d’agost.

El reusenc va aconseguir la mínima en 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior que va desenvolupar-se a Kazan (Rússia) fa poc més d’una setmana. Siré va ser cinquè en la final amb un registre de 2.00.31, per sota dels 2.00.45 que demanava la RFEN com a marca de tall.

 

Tretze nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN, encara provisional i oberta a noves incorporacions, inclou un total de quatre nedadors i nou nedadores. En categoria masculina, i al marge de Siré, han estat escollits Carles Coll (CN Tàrraco), Nicolás García (CD Gredos San Diego) i Alejandro Puebla (CN Cartagonova Cartagena).

Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Ainhoa Campabadal (CN Caldes); Txell Domènech (CN Vic-ETB); Laura García, Sara Lahrach i Carla Lanza (CD Gredos San Diego); Alba Herrero (Club de Tenis Elche); Paula Juste (CN Lleida); Alba Vázquez (CN Colombino); i Carmen Weiler (CN Delfín).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).