Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Siré, al Mundial júnior!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, convocat per al Campionat del Món Júnior de natació

 

 

El nedador del Club Natació Terrassa Ferran Siré ha estat convocat per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en el Campionat del Món Júnior que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 20 al 25 d’agost.

El reusenc va aconseguir la mínima en 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior que va desenvolupar-se a Kazan (Rússia) fa poc més d’una setmana. Siré va ser cinquè en la final amb un registre de 2.00.31, per sota dels 2.00.45 que demanava la RFEN com a marca de tall.

 

Tretze nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN, encara provisional i oberta a noves incorporacions, inclou un total de quatre nedadors i nou nedadores. En categoria masculina, i al marge de Siré, han estat escollits Carles Coll (CN Tàrraco), Nicolás García (CD Gredos San Diego) i Alejandro Puebla (CN Cartagonova Cartagena).

Així mateix, en l’apartat femení, han estat seleccionades Ainhoa Campabadal (CN Caldes); Txell Domènech (CN Vic-ETB); Laura García, Sara Lahrach i Carla Lanza (CD Gredos San Diego); Alba Herrero (Club de Tenis Elche); Paula Juste (CN Lleida); Alba Vázquez (CN Colombino); i Carmen Weiler (CN Delfín).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.