Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Ferran Siré, a per la final

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré buscarà plaça de finalista al Campionat d’Europa Júnior de natació

 

El nedador del Club Natació Terrassa Ferran Siré afrontarà la setmana vinent el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a l’Aquatics Palace de Kazan (Rússia).

El reusenc afrontarà les dues proves en què va assolir la mínima en el Campionat d’Espanya Júnior del mes d’abril. Debutarà el dimecres 3 de juliol en els 400 m lliures i l’endemà dijous 4 de juliol prendrà part en els 200 m papallona. Siré arriba a la cita en perfectes condicions i es mostra optimista respecte a les seves opcions. “És el meu segon Europeu júnior. Ara tinc més experiència i em toca ser més ambiciós”. L’any passat va aconseguir la desena plaça en 200 m papallona, la seva prova, a la màxima cita continental que va disputar-se a Hèlsinki. Enguany, vol passar el tall de les semifinals i accedir a la final. “Si ho aconsegueixo, lluitaré per acabar al més amunt possible”. El segon objectiu que es marca el nedador reusenc és assolir la mínima per al Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Budapest (Hongria) entre el 20 i el 25 d’agost.

 

Competició de referència

 

El tècnic Eugeni López entén que Siré pot assolir plaça a la final dels 200 m papallona. “Hem preparat específicament aquesta cita, ja que és la competició de referència de la temporada en categoria júnior”. L’entrenador local detalla que els 400 m lliures “serviran per entrar en competició i per preparar el repte dels 200 m papallona, la seva especialitat”. “La participació en els 400 m lliures és un extra que es va guanyar gràcies a la seva gran actuació en el Campionat d’Espanya, que li va valer fer la mínima”, afegeix.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.