Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Siré, López i Rodelas…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, Aida López i Eric Rodelas contribueixen en la victòria de Catalunya en el VII Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes

 

Els nedadors Ferran Siré, Aida López i Eric Rodelas van contribuir en la victòria de Catalunya en el VII Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes que va celebrar-se a la piscina municipal de Castelló el cap de setmana passat. La selecció catalana va encapçalar la classificació final conjunta amb un total de 1.231 punts, per davant de Madrid, segona amb 1.187,5, i d’Andalusia, tercera amb 1.089,5. L’entrenador del club Francesc Xavier Reina també va formar part de la delegació catalana com a membre del cos tècnic de la selecció júnior. La competició va aplegar un total de 460 nedadors de setze comunitats autònomes.

Quant als resultats individuals, Ferran Siré va obtenir un total de tres victòries en categoria júnior. Va guanyar els 200 m papallona masculins amb una marca de 2.04.07 i va formar dels relleus catalans de 4×100 m lliures i 4×200 m lliures que van assolir el triomf amb uns temps respectius de 3.30.21 i 7.40.24. Van completar el quartet Óscar Díez, Mario Molla i Carles Coll. El nedador reusenc del club va arrodonir la seva actuació amb un segon lloc en 400 m lliures (4.02.40), una tercera posició en 400 m estils (4.35.21) i una setena plaça en 100 m papallona (57.21).

Així mateix, la també júnior Aida López va ser una de les integrants del relleu català de 4×200 m lliures que va vèncer amb un registre de 8.17.20. Les tres altres components del quartet van ser Paula Juste, Ainhoa Campabadal i Aina Oliván. López, a més, va ser segona en 200 m papallona (2.17.50) i quarta en 800 m lliures (8.53.82).

Finalment, l’infantil Eric Rodelas va imposar-se en 200 m braça amb una marca de 2.25.64 i va acabar cinquè en els 100 m braça amb 1.08.14.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.