Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Siré, 18è en el Campionat del Món Júnior de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, 18è en 400 m lliures i en 200 m papallona en el Campionat del Món Júnior de natació

 

El nedador del Club Natació Terrassa Ferran Siré va participar la setmana passada en el Campionat del Món Júnior que va celebrar-se a Budapest (Hongria).

El reusenc va debutar el dimarts 20 en els 400 m lliures, prova en què va ser 18è amb un registre de 3.54.69. Siré va ser tercer en la sisena sèrie matinal, per darrere del francès Guillaume Roux (3.52.23) i del turc Baturalp Unlu (3.54.59). El títol mundial va correspondre a l’hongarès Gabor Zombori, que va aturar el crono en 3.46.06.

El nedador del club va tornar a competir ahir diumenge en els 200 m papallona, distància en la qual també va ser 18è amb un temps de 2.01.71. Siré va classificar-se vuitè de la cinquena sèrie matinal, dominada per l’italià Federico Burdisso (1.57.58), per davant del txec Sebastian Lunak (1.59.13). L’estatunidenc Luca Urlando va proclamar-se campió amb una marca d’1.55.02.

Amb aquesta participació al Mundial júnior, el reusenc tanca una gran temporada. Cal recordar que, el mes de juliol, va disputar el Campionat d’Europa Júnior de Kazan (Rússia), en el qual va aconseguir plaça de finalista en les dues distàncies que va afrontar. Va ser cinquè en els 200 m papallona i vuitè en els 400 m lliures.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).