Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Felicitació de Nadal…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Felicitació de Nadal del President i de la Junta Directiva

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

 

En primer lloc, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, m’agradaria desitjar-te Bon Nadal i un feliç any 2019, durant el qual la salut i l’esport siguin els teus companys de vida. Volem agrair-te sincerament el teu compromís i la teva fidelitat, atès que la teva confiança i la tema implicació són cabdals per al desenvolupament del Club Natació Terrassa.

Aquest exercici 2017-2018 ha estat de treball intens en diferents aspectes de la gestió econòmica, social i esportiva del Club. El nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte.

En aquest sentit, no hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de l’oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista.

També assumint un compromís amb la ciutat i l’Ajuntament mitjançant una gestió responsable del seu patrimoni, com són les instal·lacions esportives de l’Àrea Olímpica i del Pla del Bon Aire, unes instal·lacions que, malgrat el pas dels anys, segueixen en perfecte estat de manteniment, conservació i utilització esportiva.

Un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, hem iniciat unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort dels espais esportius en què es porta a terme aquesta pràctica esportiva.

A nivell esportiu, hem estat capaços de mantenir i millorar els resultats esportius a nivell individual i col·lectiu i hem tornat a ser referents en l’organització de competicions a nivell català i estatal, en una aposta clara i decidida, de present i de futur, de totes les seccions esportives i les activitats dirigides.

Finalment, volem donar les gràcies als esportistes, als tècnics, als delegats de les seccions esportives, als treballadors del club i als socis i sòcies per la seva feina en el dia a dia, per l’esforç en assolir nous reptes, per la dedicació i constància i, sobretot, per la vostra fidelitat i suport al Club. Tot això fa possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor.

Rebeu una salutació cordial.

 

Presidència i Junta Directiva

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).