Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Felicitació de Nadal…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Felicitació de Nadal del President i de la Junta Directiva

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

 

En primer lloc, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, m’agradaria desitjar-te Bon Nadal i un feliç any 2019, durant el qual la salut i l’esport siguin els teus companys de vida. Volem agrair-te sincerament el teu compromís i la teva fidelitat, atès que la teva confiança i la tema implicació són cabdals per al desenvolupament del Club Natació Terrassa.

Aquest exercici 2017-2018 ha estat de treball intens en diferents aspectes de la gestió econòmica, social i esportiva del Club. El nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte.

En aquest sentit, no hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de l’oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista.

També assumint un compromís amb la ciutat i l’Ajuntament mitjançant una gestió responsable del seu patrimoni, com són les instal·lacions esportives de l’Àrea Olímpica i del Pla del Bon Aire, unes instal·lacions que, malgrat el pas dels anys, segueixen en perfecte estat de manteniment, conservació i utilització esportiva.

Un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, hem iniciat unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort dels espais esportius en què es porta a terme aquesta pràctica esportiva.

A nivell esportiu, hem estat capaços de mantenir i millorar els resultats esportius a nivell individual i col·lectiu i hem tornat a ser referents en l’organització de competicions a nivell català i estatal, en una aposta clara i decidida, de present i de futur, de totes les seccions esportives i les activitats dirigides.

Finalment, volem donar les gràcies als esportistes, als tècnics, als delegats de les seccions esportives, als treballadors del club i als socis i sòcies per la seva feina en el dia a dia, per l’esforç en assolir nous reptes, per la dedicació i constància i, sobretot, per la vostra fidelitat i suport al Club. Tot això fa possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor.

Rebeu una salutació cordial.

 

Presidència i Junta Directiva

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.