Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Felicitació de Nadal del president i de la Junta Directiva

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Felicitació de Nadal del president i de la Junta Directiva

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

En primer lloc, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, m’agradaria desitjar-te Bon Nadal i un any 2020 ple de salut, esport i benestar. Volem agrair-te de tot cor el teu compromís i la teva fidelitat, atès que la teva confiança i la teva implicació són bàsiques per al desenvolupament del Club Natació Terrassa.

Aquest exercici 2018-2019 el Club ha complert 87 anys d’història. Ha estat novament un any intens en diferents aspectes de la gestió del Club i, gràcies al moment esportiu i social en què ens trobem, seguim sent el club de referència a nivell local, un dels principals en el panorama català i estatal i, ara, també comencen a tenir-nos en consideració a Europa. Tot plegat, fonamentat en vosaltres, la gran base social i els esportistes.

Com bé sabeu, el nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte.

En aquest sentit, no hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar l’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius esportius i socials, la millora del manteniment i la dotació de nous espais esportius de qualitat, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista.

També tenim assumit un compromís amb la ciutat i l’Ajuntament mitjançant una gestió responsable del seu patrimoni, com són les instal·lacions esportives de l’Àrea Olímpica que, malgrat el pas dels anys, segueixen en perfecte estat de manteniment i d’utilització esportiva.

Properament, ja disposarem dels tancaments perimetrals de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i una bateria de vestidors que els unirà, fet que suposarà l’increment d’espai esportiu cobert i de qualitat per a la pràctica esportiva. També esperem donar per acabada l’obra del bar a l’entrada principal del Club. En tot cas, treballem també en nous projectes, tant d’obres com d’activitats i gestió, que, a mesura que vagin avançant, us anirem anunciant.

A nivell esportiu, hem estat capaços de mantenir i millorar els resultats esportius a nivell individual i col·lectiu i hem tornat a ser referents en l’organització de competicions a nivell català i estatal, en una aposta de present i de futur, de totes les seccions esportives i les activitats dirigides.

Vull fer una ressenya a Tòquio 2020 perquè alguns esportistes hi seran i ho estan preparant amb el màxim de concentració i esforç dia a dia, setmana a setmana. Els desitgem que tinguin l’espurna de sort necessària per anar-hi i aconseguir un bon resultat esportiu. L’objectiu s’ho val. Ànims i bona preparació.

Finalment, volem donar les gràcies als esportistes, als tècnics, als delegats de les seccions esportives, als treballadors del club i als socis i sòcies per la seva feina en el dia a dia, per l’esforç en assolir nous reptes, per la dedicació i constància i, sobretot, per la vostra fidelitat i suport al Club. Tot això fa possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor.

+ CLUB  + ESPORT!

 

Rebeu una salutació cordial.

 

Presidència i Junta Directiva

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.