Felicitació de Nadal del president i de la Junta Directiva

Felicitació de Nadal del president i de la Junta Directiva

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

En primer lloc, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, m’agradaria desitjar-te Bon Nadal i un any 2020 ple de salut, esport i benestar. Volem agrair-te de tot cor el teu compromís i la teva fidelitat, atès que la teva confiança i la teva implicació són bàsiques per al desenvolupament del Club Natació Terrassa.

Aquest exercici 2018-2019 el Club ha complert 87 anys d’història. Ha estat novament un any intens en diferents aspectes de la gestió del Club i, gràcies al moment esportiu i social en què ens trobem, seguim sent el club de referència a nivell local, un dels principals en el panorama català i estatal i, ara, també comencen a tenir-nos en consideració a Europa. Tot plegat, fonamentat en vosaltres, la gran base social i els esportistes.

Com bé sabeu, el nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte.

En aquest sentit, no hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar l’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius esportius i socials, la millora del manteniment i la dotació de nous espais esportius de qualitat, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista.

També tenim assumit un compromís amb la ciutat i l’Ajuntament mitjançant una gestió responsable del seu patrimoni, com són les instal·lacions esportives de l’Àrea Olímpica que, malgrat el pas dels anys, segueixen en perfecte estat de manteniment i d’utilització esportiva.

Properament, ja disposarem dels tancaments perimetrals de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i una bateria de vestidors que els unirà, fet que suposarà l’increment d’espai esportiu cobert i de qualitat per a la pràctica esportiva. També esperem donar per acabada l’obra del bar a l’entrada principal del Club. En tot cas, treballem també en nous projectes, tant d’obres com d’activitats i gestió, que, a mesura que vagin avançant, us anirem anunciant.

A nivell esportiu, hem estat capaços de mantenir i millorar els resultats esportius a nivell individual i col·lectiu i hem tornat a ser referents en l’organització de competicions a nivell català i estatal, en una aposta de present i de futur, de totes les seccions esportives i les activitats dirigides.

Vull fer una ressenya a Tòquio 2020 perquè alguns esportistes hi seran i ho estan preparant amb el màxim de concentració i esforç dia a dia, setmana a setmana. Els desitgem que tinguin l’espurna de sort necessària per anar-hi i aconseguir un bon resultat esportiu. L’objectiu s’ho val. Ànims i bona preparació.

Finalment, volem donar les gràcies als esportistes, als tècnics, als delegats de les seccions esportives, als treballadors del club i als socis i sòcies per la seva feina en el dia a dia, per l’esforç en assolir nous reptes, per la dedicació i constància i, sobretot, per la vostra fidelitat i suport al Club. Tot això fa possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor.

+ CLUB  + ESPORT!

 

Rebeu una salutació cordial.

 

Presidència i Junta Directiva

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies