Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Esport inclusiu

Èxit rotund del primer Trofeu Ciutat de Terrassa de Waterpolo adaptat

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa ha sigut l’organitzador del primer torneig europeu de la disciplina, que ha guanyat el Waterpolo Napoli Lions

Sis equips italians i catalans han disputat aquest cap de setmana el I Trofeu Ciutat de Terrassa de Waterpolo Adaptat al Club Natació Terrassa. CN Barcelona, CN Sabadell, Granda Crazy Waves, Waterpolo Napoli Lions, Rari Nantes Florentia i CN Terrassa han competit en la que ha sigut la primera competició europea de waterpolo adaptat.

“El waterpolo adaptat es juga sobretot a Itàlia i a Espanya, és gairebé com si hagués sigut el primer campionat europeu”, explica Jordi Bosch, responsable de la secció d’esport adaptat del CN Terrassa.

Després d’una segona posició a la fase de grups i de caure a semifinals contra el Rari Nantes Florentia, l’equip del CN Terrassa va lluitar pel tercer i quart contra el CN Barcelona. El resultat es va acabar decidint a la tanda de penals, on els barcelonins es van imposar enduent-se l’última plaça del podi (*9-10*).

La final va ser una trobada italiana, que va enfrontar al RN Florentia i al Lions Napoli. Els napolitans es van endur la victòria també als penals (*9-8*), demostrant el gran nivell de tots els equips participants.

 

Els millors jugadors i porters del trofeu han sigut:

Classe 1/ 1,5:

 • Pentangelo Salvatore (Lions Napoli)
 • Santi Vila (C. N. Barcelona)

Classe 2/2,5:

 • Palumbo Vicenzo (Lions Napoli)
 • Ramon del Pino (C. N. Barcelona)

Classe 3/4,5:

 • Gallone Andrea (Granda Crazy Waves)
 • José Antonio Marí (C. N. Terrassa)

Millor porter del torneig: Federico Mazzinghi (R. N. Florentia)

Millor jugador del torneig: Chus Collado (C. N. Barcelona)

 

Classificació final:

 1. Waterpolo Lions Napoli
 2. Rari Nantes Florentia
 3. Club Natació Barcelona
 4. Club Natació Terrassa
 5. Club Natació Sabadell
 6. Granda Crazy Waves

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).