Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Èxit en el Campionat d’iniciació al Karate-Do Cervelló 2023

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 3 de juny es va realitzar el campionat d’iniciació al Karate-Do per equips a Cervelló, més concretament al Pavelló Municipal Xavier Balber, on diversos esportistes del CN Terrassa van poder competir i van obtenir molt bons resultats.

En la Kata per equips sincronitzats, en la categoria de menys de 8 anys, l’equip format per Aleix Vancells, Dani Velasco i Erik Fuentes van classificar-se com a segons de la categoria, mentre que Martí Amenós, Kilian Gómez i Nil Omar van aconseguir la tercera posició de la classificació. En la Kata de menys de 9 anys, l’equip del Club Natació Terrassa format per Ona Otín, Oriol Pozo i Arnau Espín, van aconseguir penjar-se la medalla d’or, mentre que Gabriel Carrai, Stefano Gasperini i Fabián André van assolir la tercera posició.

Per altra banda, en la kata menys de 10 anys, Montse Ruiz, Mamadou Sylla i Aina Conejos van assolir la posició més alta del podi, adjudicant-se campions de la categoria. Així ho van fer, també, Emma Azor, Daphne Naharro i Cristina Román en la Kata menys de 12 anys.

També es va disputar la Kata Familiar de dos sincronitzat. L’equip format pel pare i la filla: Xavi Otín i Ona Otín van assolir la primera posició i els germans Sergio André i Anthony David Otiura, també, van penjar-se la medalla d’or.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.