Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

Èxit en el Campionat d’iniciació al Karate-Do Cervelló 2023

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El dissabte 3 de juny es va realitzar el campionat d’iniciació al Karate-Do per equips a Cervelló, més concretament al Pavelló Municipal Xavier Balber, on diversos esportistes del CN Terrassa van poder competir i van obtenir molt bons resultats.

En la Kata per equips sincronitzats, en la categoria de menys de 8 anys, l’equip format per Aleix Vancells, Dani Velasco i Erik Fuentes van classificar-se com a segons de la categoria, mentre que Martí Amenós, Kilian Gómez i Nil Omar van aconseguir la tercera posició de la classificació. En la Kata de menys de 9 anys, l’equip del Club Natació Terrassa format per Ona Otín, Oriol Pozo i Arnau Espín, van aconseguir penjar-se la medalla d’or, mentre que Gabriel Carrai, Stefano Gasperini i Fabián André van assolir la tercera posició.

Per altra banda, en la kata menys de 10 anys, Montse Ruiz, Mamadou Sylla i Aina Conejos van assolir la posició més alta del podi, adjudicant-se campions de la categoria. Així ho van fer, també, Emma Azor, Daphne Naharro i Cristina Román en la Kata menys de 12 anys.

També es va disputar la Kata Familiar de dos sincronitzat. L’equip format pel pare i la filla: Xavi Otín i Ona Otín van assolir la primera posició i els germans Sergio André i Anthony David Otiura, també, van penjar-se la medalla d’or.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).