Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Èxit de participació en la commemoració del 90è aniversari

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació en la commemoració del 90è aniversari

 

El waterpolo i la natació protagonitzen un divendres ple d’emoció

 

 

La jornada de dissabte esdevé una festa poliesportiva oberta a tothom

 

 

El Club Natació Terrassa ha viscut un divendres i un dissabte molt especials. Des d’ahir a la tarda i fins aquesta tarda, l’entitat ha celebrat el 90è aniversari amb un programa farcit d’esdeveniments esportius, socials i lúdics que han omplert les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

Els actes centrals de la commemoració van arrencar ahir a la tarda. A les 17.00h, van iniciar-se les 24 hores solidàries de natació, activitat que ha comptat amb la col·laboració de Policias por y para los Valientes, i que ha finalitzat aquesta mateixa tarda. La iniciativa ha resultat tot un èxit, atès que s’han recaptat 1.517 euros per a la investigació del càncer infantil que desenvolupa l’Hospital Sant Joan de Déu.

Les activitats de la secció de waterpolo també van començar a les 17.00h i van comptar amb tres blocs diferenciats. La Gran Fira del waterpolo, adreçada als nens i nenes de la secció i les seves famílies, va trencar el gel. Posteriorment, a les 20.00h, l’equip de waterpolo ability va disputar el primer partit a casa de la història d’aquesta modalitat contra el CN Barcelona, que es va imposar per la mínima (5-6) en un matx vibrant.

Finalment, a les 21.00h, va disputar-se el partit WP Legends, que va aplegar jugadors i jugadores de waterpolo de diferents etapes de la història del club i que van fer les delícies d’una graderia plena i entregada als protagonistes. Rafa Aguilar va dirigir l’equip blanc, amb Iván Gallego com a capità, mentre que Dani Nart va exercir de tècnic de l’equip blau, amb Sergi Mora com a capità. La llista d’il·lustres va incloure noms com el de Xavi Garcia, campió del món i subcampió olímpic amb Croàcia; Marco Antonio González, subcampió olímpic a Barcelona’92; Lluís Meya, olímpic a Mèxic’68; i Josep Lluís Morillo, olímpic a Los Angeles’84. També hi van assistir Iñaki Aguilar, Adrià Sanz, Jordi Pérez, Óscar Aguilar, Jordi Flores, Albert Robles, Eric Marsal, Svilen Piralkov, David González, Anton Fíguls, Gaspar Company, Guillem Alcaraz, Antoni Sanahuja, Xavi Pastor, Jordi Carpio, Xavi Roset, Carlos Rodríguez, Natàlia Mas, Sílvia Pagès, Susana Pagès i Maribel Ortega. El resultat del partit, que va ser el menys important, va ser d’empat a quatre.

Durant la tarda de divendres, a les 18.30h, va començar també l’Americana de Pàdel, que s’ha continuant disputant aquest matí. La vetllada va finalitzar amb el concert de La Mamba Sonora i amb la sessió del DJ Sunglasses (Resident DJ Vinyl Lunch & Drinks).

 

Un dissabte poliesportiu

 

El programa d’activitats s’ha completat avui dissabte. La jornada ha inclòs quatre masterclass, de Ioga, Pump, Ciclisme Indoor i Zumba. Com a preàmbul a l’inici de la masterclass de Pump, els Minyons de Terrassa han aixecat un pilar a la Plaça Dura del club.

Al marge de l’Americana, el pàdel ha aportat a la celebració un partit d’exhibició protagonitzat per quatre jugadores top d’àmbit català, la número 1, Marina Guinart; la número 3, Mireia Herrada; la número 8, Laia Rodríguez; i Anna Ortiz, una júnior amb molta projecció, així com un partit d’exhibició en cadira de rodes.

De la mateixa manera, el club ha acollit un torneig social de bàsquet 3×3, que també ha gaudit d’un seguiment esplèndid. Durant tot el matí, una cinquantena d’equips, formats per més de 200 jugadors, han omplert el Pavelló de l’Àrea Olímpica. L’oferta poliesportiva s’ha completat amb un joc de futbol amb dianes de precisió i una activitat al rocòdrom promoguda per la secció d’excursionisme, que ha consistit en escalada, ràpel i escales d’espeleologia. Els més menuts han pogut gaudir d’inflables aquàtics i de tallers infantils, i al migdia, la música ha tornat a sonar de la mà de Dani Galiot, que ha interpretat versions d’èxits a l’hora del vermut.

 

Recepció oficial i visita de l’alcalde

 

La commemoració del 90è aniversari va viure ahir a la tarda l’acte més institucional, una recepció oficial al Saló Social que va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; de representants dels diversos Grups Municipals; de l’expresident Jesús Cortés; d’exdirectius del club; i dels membres de la Junta Directiva actual.

Així mateix, aquest matí l’alcalde Jordi Ballart ha visitat el club per conèixer de primera mà els actes previstos per a l’efemèride.

 

+ ÀLBUM DE FOTOS

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).