Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Pàdel

Èxit de participació…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació del Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama

 

El Club Natació Terrassa va acollir entre el 10 i el 15 de desembre un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama, una iniciativa sorgida en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia. L’esdeveniment, que va aplegar 220 jugadors, va comptar amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat. La recaptació final es donarà a conèixer properament un cop es tanqui la venda de material relatiu a l’esdeveniment.

El torneig es va estructurar en vuit categories, tres femenines, dues masculines, dues mixtes i una d’iniciació. En 1a Femenina, el títol va correspondre a Gemma Galiano i Emma Bravo, que van derrotar en la final Montse Guindo i Míriam Lorite per 6-3 i 7-6. En 3a Femenina, Pilar Cobo i Ale Scocozza van vèncer Lis Ortiz i Isa Olivé en la final per 7-5, 0-6 i 6-4. La final de 2a Femenina entre les parelles Laia Díaz-Alícia Salvador i Eva Maíllo-Meli Trillo no es va disputar per manca de temps.

Al seu torn, en 2a Masculina, Juan Molina i José Antonio Martínez van derrotar Xavi Vila i Jordi Grandia en la final per 6-1 i 6-4, mentre que, en 3a Masculina, Antonio Castaño i Dani Jiménez van desfer-se de Juan Antonio Fernández i Raúl Muñoz per un doble 6-3.

Així mateix, en 1a Mixta, Nunu Gómez i Jaime Sánchez van adjudicar-se el títol en batre Martín Mendizábal i Alejandra Dinucci per 2-6, 6-2 i 10-5. Ingrid Salvador i Toni López van vèncer en 2a Mixta en superar Elías Simarro i Ester Márquez per 4-6, 6-3 i 6-0. Finalment, en categoria iniciació, Berta Duaso i Núria Lavado van obtenir el triomf en guanyar a la final Mercè Catllà i Jordi Aznar per 6-4 i 7-6.

 

Pala zero i concert

 

L’organització va preveure una pala zero amb l’objectiu d’estimular les donacions tot i que no es jugui el torneig i va programar dissabte un concert del grup de rock espanyol i internacional Hokele per amenitzar l’esdeveniment.

 

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.