Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pàdel

Èxit de participació…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació del Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama

 

El Club Natació Terrassa va acollir entre el 10 i el 15 de desembre un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama, una iniciativa sorgida en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia. L’esdeveniment, que va aplegar 220 jugadors, va comptar amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat. La recaptació final es donarà a conèixer properament un cop es tanqui la venda de material relatiu a l’esdeveniment.

El torneig es va estructurar en vuit categories, tres femenines, dues masculines, dues mixtes i una d’iniciació. En 1a Femenina, el títol va correspondre a Gemma Galiano i Emma Bravo, que van derrotar en la final Montse Guindo i Míriam Lorite per 6-3 i 7-6. En 3a Femenina, Pilar Cobo i Ale Scocozza van vèncer Lis Ortiz i Isa Olivé en la final per 7-5, 0-6 i 6-4. La final de 2a Femenina entre les parelles Laia Díaz-Alícia Salvador i Eva Maíllo-Meli Trillo no es va disputar per manca de temps.

Al seu torn, en 2a Masculina, Juan Molina i José Antonio Martínez van derrotar Xavi Vila i Jordi Grandia en la final per 6-1 i 6-4, mentre que, en 3a Masculina, Antonio Castaño i Dani Jiménez van desfer-se de Juan Antonio Fernández i Raúl Muñoz per un doble 6-3.

Així mateix, en 1a Mixta, Nunu Gómez i Jaime Sánchez van adjudicar-se el títol en batre Martín Mendizábal i Alejandra Dinucci per 2-6, 6-2 i 10-5. Ingrid Salvador i Toni López van vèncer en 2a Mixta en superar Elías Simarro i Ester Márquez per 4-6, 6-3 i 6-0. Finalment, en categoria iniciació, Berta Duaso i Núria Lavado van obtenir el triomf en guanyar a la final Mercè Catllà i Jordi Aznar per 6-4 i 7-6.

 

Pala zero i concert

 

L’organització va preveure una pala zero amb l’objectiu d’estimular les donacions tot i que no es jugui el torneig i va programar dissabte un concert del grup de rock espanyol i internacional Hokele per amenitzar l’esdeveniment.

 

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).