Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional, Seccions
Pàdel

2n Torneig de Pàdel Laia Mira

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació del 2n Torneig de Pàdel Laia Mira

 

La recaptació es destinarà a millorar la qualitat de vida de les pacients amb tractament de quimioteràpia

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa

 

 

El Club Natació Terrassa va acollir entre el 2 i el 6 de juliol el 2n Torneig de Pàdel Laia Mira, una iniciativa solidària en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a millorar la qualitat de vida de les pacients amb tractament de quimioteràpia. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una associació sense ànim de lucre creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat. La recaptació final es donarà a conèixer properament un cop es tanqui la venda de material relatiu a l’esdeveniment, però l’organització ja ha avançat que serà superior a la primera edició que es va desenvolupar el passat mes de desembre.

El torneig es va estructurar en nou categories, tres femenines, dues masculines, tres mixtes i una d’iniciació. En 1a Femenina, el títol va correspondre a Susana Gómez i Míriam Muñoz, que van derrotar en la final Mònica Gregori i Sònia de Ignacio. En 2a Femenina, Alba Permanyer i Emma Porras van vèncer Natalia Morcillo i Sònia Ponsa. Així mateix, en 3a Femenina, Núria Catllà i Lídia Colom es van desfer de Ester Casahuga i Mónica Infante.

Al seu torn, en 2a Masculina, Xavier Ribera i Carlos Gómez van derrotar Ricardo Gálvez i Xavier Valsera, mentre que, en 3a Masculina, Ricard Carrillo i Toni Pulido van superar Àlex Guerrero i Xavier Vidal.

Així mateix, en 1a Mixta, Juan Molina i Míriam Lorite van adjudicar-se el títol en batre Sílvia Vaqué i Roger Parnau. Salva Emilio Pauner i Lourdes Rodríguez van vèncer en 2a Mixta en superar Núria Gómez i Pablo Burdeos, mentre que Lucía Re i Iván Valero van imposar-se en 3a Mixta en derrotar Jan Vallès i Gemma Ingerto.

Finalment, en categoria iniciació, Óscar Ramos i Sílvia Jordán van obtenir el triomf en guanyar a la final Marc Simón i Pablo Sáenz.

 

Activitats lúdiques

 

El programa del torneig va incloure diverses activitats lúdiques, com ara el clínic ofert pel jugador del World Padel Tour Gerard Company o l’actuació del grup de rock El Sastre de Clark. Així mateix, es van sortejar regals valorats en més de 3.000 € entre tots els participants.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.