Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Esther Garcia guanya la Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Esther Garcia guanya la Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3

 

 

La nedadora Esther Garcia va imposar-se en categoria femenina en la prova d’1,7 quilòmetres de la Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3, una travessa solidària disputada diumenge passat en què el 100% de la recaptació va destinada a la Marató de TV3.

Garcia va aturar el crono en 30’23”, registre que la va situar cinquena en la classificació general. Les seves companyes Ivet Perucho, sisena de la general, i Mireia Molina, vuitena de la general, van ser segona i tercera de la classificació femenina amb unes marques respectives de 30’39” i 30’48”. El club va comptar amb dos representants més en aquesta distància, Enrique Lupiáñez, 22è de la general i cinquè de la categoria +40 masculina, amb un temps de 35’22”, i Félix Merchán, 30è de la general i setè de la categoria +40 masculina, amb 36’20”.

 

Prova de 4,4 quilòmetres

 

L’esdeveniment va comptar amb una segona prova sobre una distància de 4,4 quilòmetres, en la qual van participar cinc nedadors del club amb els resultats següents:

 

18.-Josep Llàtzer Pérez     1’01’40”       8è categoria +40 masculina

55.-Josep Escudé              1’09’12”       21è categoria +40 masculina

67.-Oriol Rosell                1h10’34”      14è categoria +50 masculina

143.-Carme Gutiérrez       1h22’16”      7a categoria +40 femenina

150.-Rafel Busom             1h22’49”      40è categoria +50 masculina

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.