Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Esportistes de la secció de natació del CN Terrassa es concentren a Sierra Nevada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Nedadors i nedadores del CN Terrassa es concentren a Sierra Nevada per preparar el Campionat d’Espanya Open d’Estiu a Palma (Mallorca). Els esportistes estaran concentrats un total de vint-i-un dies, van arribar-hi el 7 d’abril i hi seran fins al 27 d’abril.

Segons Raúl Navalón “l’objectiu és acumular feina aquí dalt, on estem a 2.400 metres d’altitud i assolir les adaptacions que a nivell de mar no podem”

Els nedadors i nedadores buscaran assolir la millora de la capacitat aeròbica, l’oxigenació muscular, així com reduir el temps de recuperació, les quals són condicions que el fet d’entrenar en alçada permet millorar i assolir aquestes adaptacions fisiològiques.

Els nedadors i nedadores que han assistit en aquesta expedició són: Miguel Durán, Esther Morillo, Víctor de Pablo, Guillem Ramia, Aïda López, Alberto Lozano, Alejandro Calderon i Genís Armengol.

Per altra banda, Àlex Villarejo i Jacobo Garrido, esportistes de la secció de natació adaptada, ja porten des del 26 de març concentrats en el CAR de Sierra Nevada amb la selecció espanyola de natació adaptada, per tal de preparar el Campionat d’Europa de Madeira.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).