Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Espanya supera Hongria en el segon partit de la Superfinal de la Lliga Mundial de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Espanya supera Hongria en el segon partit de la Superfinal de la Lliga Mundial de waterpolo

 

 

La selecció femenina de waterpolo, amb les jugadores del club Paula Camus i Pili Peña entre les protagonistes, ha guanyat aquest migdia Hongria, l’actual subcampiona del món, per 15 a 11 en el segon partit de la Superfinal de la Lliga Mundial que s’està celebrant a Tenerife. El combinat de Miki Oca ha sumat així una victòria cabdal per acabar líder de grup i evitar els Estats Units a les semifinals.

El matx ha arrencat molt equilibrat. Amb empat a un, Martina Terré ha aturat un penal i ha impulsat un parcial de 2 a 0 amb Espar i Forca com a protagonistes. La selecció estatal ha continuat intensificant la defensa i, en un tres i no res, ha enfilat l’electrònic fins al 6 a 2 sota la batuta d’Anni Espar i Bea Ortiz. La renda s’ha incrementat lleugerament just abans del descans (9-4).

A la represa, Hongria ha mirat d’apropar-se sense èxit. Rita Keszthelyi ha tractat de tirar del seu equip, però ha rebut rèplica immediata del conjunt del Miki Oca, en especial d’una encertada Elena Ruiz. El matx ha entrat a l’últim quart amb un còmode 13 a 7. Les magiars han perseguit el miracle i s’han col·locat 13 a 10. Però era massa tard. Només mancaven cinquanta-tres segons per a la botzina. Paula Leitón, a l’últim sospir, ha anotat el 15 a 11 definitiu.

 

Demà, contra Austràlia

 

Espanya tancarà demà la primera fase contra Austràlia (14.40h) a la recerca d’una tercera victòria que li proporcioni la primera plaça del grup B.

 

Tres jugadores més

 

El CN Terrassa compta amb tres representants més en la Superfinal de la Lliga Mundial que s’està celebrant a Tenerife. Fleurien Bosveld i Nina Ten Broek participen amb els Països Baixos, que militen al grup A i que aquest matí han batut a Itàlia (18-17). Al seu torn, Kindred Paul forma part de la selecció canadenca, enquadrada també en el grup A, que ha caigut aquest matí contra els Estats Units (5-11).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.