Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Eric Rodelas, campió d’Espanya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Eric Rodelas, campió d’Espanya infantil de natació en 200 m braça

 

El nedador del Club Natació Terrassa Eric Rodelas va penjar-se la medalla d’or en 200 m braça masculins en el XXXIX Campionat d’Espanya Infantil d’Hivern de natació que va celebrar-se entre dijous i ahir diumenge a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón. La competició va aplegar 485 nedadors de 190 clubs diferents.

Rodelas va excel·lir en imposar-se en la final dels 200 m braça masculins amb un registre de 2.24.72, tot superant David Nacarino (CD Gredos San Diego), plata amb 2.24.89, i Carlos Souto (CN Liceo), bronze amb 2.25.28.

 

Plata en 100 m braça masculins

 

El nedador egarenc va arrodonir una actuació esplèndida en obtenir un segon podi, en aquest cas en els 100 m braça masculins. Rodelas va assolir la plata en aturar el crono en 1.06.53, només per darrere de Sergio Martín (CD El Valle), campió amb 1.06.21. El bronze va correspondre a Jordi Vidal (CN Atlètic-Barceloneta), que va establir un temps d’1.06.63.

Al marge de les medalles de Rodelas, el club va aconseguir una plaça de finalista en el relleu 4×100 m estils masculins. El quartet format per Joel Álvaro, Rodelas, Guillem Pérez i Adrià Roy va classificar-se en sisè lloc amb una marca de 4.09.25.

Així mateix, Joel Álvaro va ser 18è en 200 m esquena (2.16.07) i 21è en 100 m esquena (1.03.00); Adrià Roy va ocupar el 22è lloc en 200 m estils (2.20.97), el 24è en 100 m esquena (1.03.19), el 28è en 200 m esquena (2.18.16) i el 31è en 400 m estils (4.58.26); i Guillem Pérez va ocupar la 52a plaça en 400 m estils (5.10.49).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).