Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Enrique Prats disputarà el Campionat d’Europa Júnior de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Enrique Prats disputarà el Campionat d’Europa Júnior de natació

 

El nedador incorporat al club enguany competirà amb l’equip suís

 

 

El nedador del CN Terrassa Enrique Prats disputarà aquest estiu el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Aberdeen (Escòcia) entre el 8 i el 12 de juliol. Incorporat al club aquesta temporada, Prats afrontarà la màxima competició continental com a membre de la selecció suïssa, atès que té doble nacionalitat.

Prats va aconseguir la mínima en 100 m braça el mes de desembre passat en una competició internacional a Hongria a la qual va assistir amb la selecció suïssa. Va aturar el crono en 1.04.04, tot rebaixant els 1.04.46 que demanava la federació helvètica. “De moment, tinc aquesta mínima i aspiro també a assolir-la en els 50 m braça”, afirma. El nedador hispanosuís explica que les marques requerides per Suïssa són més assequibles que els temps que demana la Federació Espanyola de Natació. “A més, si hagués canviat de nacionalitat, no hagués pogut participar aquest estiu a l’Europeu júnior, ja que la FINA determina que cal estar un any sense competir en aquests casos, de manera que hagués esgotat la meva etapa com a júnior”.

El nedador del CN Terrassa ja va disputar la màxima competició continental júnior l’estiu passat a Kazan. Prats va afrontar tres proves a la ciutat russa, els 50, els 100 i els 200 m braça.

 

La natació, una vocació tardana

 

Nascut a Barcelona el 5 de maig del 2002, Enrique Prats va traslladar-se a Suïssa, el país natal de la seva mare, l’any 2013. És allà, amb 12 anys, quan s’inicia en l’esport de la natació, on comença a destacar ràpidament. L’any 2018 es proclama campió suís júnior en 100 i 200 m braça.

Prats va militar a Suïssa en el Schwimmklub Burgdorf i en el Schwimmklub Bern. El CN Terrassa és el seu primer club a Catalunya. Des del passat 2 de setembre, gaudeix d’una beca al CAR de Sant Cugat, on s’entrena sota la direcció dels tècnics Luis Rodríguez i José Antonio del Castillo.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.