Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Els sèniors de bàsquet pugen a Copa Catalunya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Els sèniors de bàsquet pugen a Copa Catalunya

 

 

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) va confirmar ahir al vespre per mitjà d’un comunicat que els dos equips sènior de bàsquet del Club Natació Terrassa jugaran la temporada vinent a la Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català.

La FCBQ va anunciar el passat 28 d’abril la finalització de totes les competicions federades en no poder-se reprendre la fase regular per la pandèmia generada per la Covid-19. Seguint els passos d’altres federacions esportives, la FCBQ ha dut a terme una reestructuració que no contempla cap descens, però sí ascensos en funció de la classificació de cada competició en el moment de la interrupció. En aquest sentit, cal destacar que el conjunt masculí liderava la classificació del grup 3 de la Primera Catalana, amb el mateix balanç que el CN Sabadell (14 victòries i 6 derrotes), mentre que l’equip femení era tercer del grup 2 de la Primera Catalana empatat amb TGN i Reus Ploms (15 victòries i 5 derrotes).

El nou format previst pel màxim organisme del bàsquet català es perllongarà durant dues temporades, 2020-2021 i 2021-2022, i comptarà amb una major presència d’equips en totes les categories, però en grups molt més reduïts per acabar abans les fases regulars. De fet, la Copa Catalunya Masculina de la propera campanya comptarà amb tres grups de 12 equips cadascun, mentre que la Copa Catalunya Femenina es dividirà en dos grups de 10.

Amb un criteri de prudència, el comunicat de la FCBQ no concreta una data d’inici de la propera temporada. El situa no abans del 17 d’octubre i, davant d’una possible aturada per algun rebrot del coronavirus, l’acabament no s’hauria d’allargar més enllà de la primera o segona setmana de maig de 2021 per disposar d’entre quatre i sis setmanes per poder cloure les fases regulars.

 

Segona vegada a la història i en un nou escenari

 

La temporada 2020-2021 esdevindrà el segon cop a la història que els dos equips sènior del club coincideixen a Copa Catalunya. La primera va ser fa tot just deu anys, la campanya 2010-2011, amb els mateixos entrenadors que ara però amb els papers canviats, atès que Vicente Gómez dirigia l’equip femení i Jordi Sociats exercia de màxim responsable del conjunt masculí. Cal recordar que l’equip masculí va baixar de Copa Catalunya la temporada 2015-2016, mentre que el femení recupera la categoria perduda fa tot just un any.

La coincidència dels dos equips sènior a la màxima categoria del bàsquet català es produirà en un nou escenari, ja que la secció de bàsquet del club abandonarà les instal·lacions del Pla del Bon Aire i es traslladarà als nous pavellons que s’estan construint a l’Àrea Olímpica.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).