Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Miguel Durán i Mario Mollà buscaran la classificació olímpica a l’Europeu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Els nedadors Miguel Durán i Mario Mollà buscaran la classificació olímpica a l’Europeu de Budapest

 

 

El relleu 4×200 m lliures, opció més factible per obtenir el passaport per a Tòquio

 

 

Els nedadors del CN Terrassa Miguel Durán i Mario Mollà participaran amb la selecció espanyola absoluta en el Campionat d’Europa que se celebrarà a Budapest (Hongria) del 17 al 23 de maig. Ambdós nedadors afronten la màxima cita continental amb la mirada posada en els Jocs Olímpics de Tòquio, atès que, tal com va establir la Federació Espanyola de Natació, és la tercera i darrera oportunitat per assolir l’accés a l’esdeveniment més important de l’esport mundial.

El tècnic Eugeni López subratlla que les opcions de Durán i Mollà per competir en els Jocs passen per classificar el relleu masculí espanyol de 4×200 m lliures per a la cita, ja que, ara mateix, no té plaça. “Espanya, hores d’ara, no està classificada per a Tòquio en la prova de 4×200 m lliures masculins, de manera que s’ha de guanyar un lloc en l’Europeu. Si s’aconsegueix aquest objectiu, és molt possible que tant el Miguel com el Mario formin part del quartet escollit”. De fet, a Budapest, els dos nedadors del club disputaran la prova juntament amb Moritz Berg (Real Canoe) i César Castro (CN Santa Olaya).

L’entrenador del primer equip de natació del club remarca que ambdós nedadors arriben a la cita en moments diferents quant a trajectòria esportiva. “El Miguel té 25 anys i ja ha estat en uns Jocs Olímpics, a Rio, mentre que per al Mario, que en té 19, l’Europeu és la seva primera competició internacional d’alt nivell”. Durán nedarà quatre proves en la màxima cita continental, els 200, 400 i 800 m lliures i el relleu 4×200 m lliures. En aquest sentit, López manifesta que la preparació s’ha adreçat principalment als 200 m lliures “en la qual hi ha més opcions per accedir als Jocs com a component del quartet de 4×200 m lliures”. “La mínima fixada per la Federació Espanyola en els 400 m lliures és molt cara. Implica baixar més de dos segons el rècord d’Espanya”, explica. Mollà, al seu torn, també disputarà quatre proves a Budapest, els 50, 100 i 200 m lliures i el relleu 4×200 m lliures. “Per a ell, és la seva primera experiència en l’elit internacional, de manera que ha de tenir més un caràcter formatiu. Dit això, les seves aspiracions olímpiques també passen pel relleu 4×200”, assenyala López.

 

Preparació en alçada a Sierra Nevada

 

Els dos nedadors del CN Terrassa han preparat l’Europeu en alçada. Des del 25 d’abril, s’estan entrenant a Sierra Nevada, des d’on viatjaran a Budapest divendres. Durán assegura que arriba en bon estat a la cita. “Em trobo molt bé físicament”, diu l’extremeny, que es marca com a objectiu fer les seves millors marques de la temporada i, sobretot, classificar el relleu de 4×200 m lliures per als Jocs Olímpics. “Crec que som un quartet competitiu i que està al nostre abast”. Durán voldria baixar de l’1’49” en 200 m lliures, dels 3’50” en 400 m lliures i dels 8’ en 800 m lliures.

Mollà, per la seva banda, contagia entusiasme davant la cita. “Em trobo en el meu millor moment tant físicament com mental i estic molt a gust a la selecció. Hi ha molt bon ambient”. El nedador barceloní només transmet certa incertesa sobre el seu rendiment després de fer treball en alçada. “No ho he provat mai i no sé com reaccionaré”. Mollà es mostra extraordinàriament optimista respecte a les marques que vol assolir a Budapest. “Segurament em flipo una mica, però m’agradaria fer 22” i poc en els 50 m lliures, baixar de 49” en els 100 m lliures i fer 1’47” en els 200 m lliures”. Respecte a les opcions del relleu 4×200 m lliures, el missatge és tant positiu com el del seu company Durán. “Hem fet una concentració conjunta, tots quatre, a Granada, i la veritat és que estem molt motivats. Tenim la classificació olímpica ficada entre cella i cella”.

 

Calendari de competició dels nedadors del club

 

 

  Dilluns 17 Dimarts 18 Dimecres 19 Dijous 20 Dissabte 22
Miguel Durán 400 lliures 4×200 lliures 200 lliures 800 lliures
Mario Mollà   100 lliures 4×200 lliures 200 lliures 50 lliures

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).