Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Cristina Garcia i Ferran Siré…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Els nedadors Cristina Garcia i Ferran Siré, finalistes en els Jocs Olímpics de la Joventut Buenos Aires 2018

 

Els nedadors del CN Terrassa Cristina Garcia Kirichenko i Ferran Siré van obtenir plaça de finalista en els Jocs Olímpics de la Joventut que van celebrar-se a Buenos Aires (Argentina).

La nedadora lleidatana va ser setena en els 200 m esquena amb un registre de 2.13.07 en una final que va dominar la moldava Tatiana Salcutan, or amb 2.10.13. La plata va correspondre a la canadenca Madison Broad (2.10.32), mentre que l’australiana Kaylee Rochelle McKeown va penjar-se el bronze (2.10.67). Garcia Kirichenko havia accedit a la final amb el quart millor registre de les sèries, 2.13.25. La nedadora del CN Terrassa va afrontar una segona prova a la capital argentina, els 100 m esquena, prova en què va ser catorzena amb 1.03.39. En les sèries, havia establert el setzè millor temps amb una marca d’1.03.54.

 

Ferran Siré, setè en 200 m papallona

 

L’altre representant del club a Buenos Aires, el reusenc Ferran Siré, va ser setè en els 200 m papallona amb un registre de 2.01.88. L’hongarès Kristof Milak va proclamar-se campió amb 1.54.89, per davant de l’ucraïnès Denys Kesyl, plata amb 1.55.89, i de l’italià Federico Burdisso, bronze amb 1.57.16. Siré havia accedit a la final amb el sisè millor temps de les sèries, 2.01.39. El nedador del CN Terrassa va disputar una segona prova, els 100 m papallona, en què va ocupar el 32è lloc amb 56.37, millor marca personal.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).