Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Futbol

Els entrenadors del primer equip de futbol deixen el càrrec

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Els entrenadors del primer equip de futbol deixen el càrrec

 

 

Els entrenadors del primer equip de futbol del Club Natació Terrassa Andrés Luque, Santi Agustín i David López, han decidit no continuar en els seus càrrecs la propera temporada.

El club vol agrair públicament la seva feina al capdavant de l’equip durant aquestes dues campanyes, les primeres de l’existència d’un conjunt amateur a l’entitat en tota la seva història. El balanç esportiu ha estat excel·lent. La primera temporada, l’equip va proclamar-se campió de lliga de 4a Catalana i va pujar a 3a Catalana. A més, es va classificar per la Copa Catalunya Amateur, competició en la qual va superar una ronda. En aquesta segona campanya, la del debut a 3a Catalana, l’equip ha acabat en quarta posició.

Així mateix, cal destacar que, durant la seva trajectòria, tant Andrés Luque, el primer entrenador, com Santi Agustín, el segon, han dirigit diversos equips del club i han exercit de coordinadors de la secció.

 

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.