Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El WP Navarra i l’AR Concepción-Ciudad Lineal, primers rivals de Lliga dels equips de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El WP Navarra i l’AR Concepción-Ciudad Lineal, primers rivals de Lliga dels equips de waterpolo

 

 

Els equips sènior de waterpolo ja coneixen els rivals contra els quals s’estrenaran en la Lliga Divisió d’Honor Masculina i en la Lliga Divisió d’Honor Femenina 2021-2022. El sorteig s’ha celebrat aquest migdia i ha comptat com a mans innocents amb el porter del CN Atlètic-Barceloneta Dani López Pinedo i la jugadora de l’Astralpool CN Sabadell Mati Ortiz. Cal destacar que, enguany, les lligues nacionals de Divisió d’Honor tornen al format d’un únic grup amb fase regular i play-offs.

El conjunt de Dídac Cobacho debutarà a la piscina del WP Navarra el dissabte 2 d’octubre i jugarà el primer partit a casa contra el CN Echeyde set dies després, el dissabte 9 d’octubre. El rival a la tercera jornada serà el Quadis CN Mataró. El CN Terrassa masculí rebrà el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en la sisena jornada i tancarà la primera volta a la piscina de l’Astralpool CN Sabadell.

 

El femení s’estrenarà a Madrid

 

Al seu torn, el conjunt de Xavi Pérez arrencarà el dissabte 9 d’octubre a la piscina de l’AR Concepción-Ciudad Lineal i debutarà com a local una setmana després contra el CN Sant Feliu. A la tercera jornada, afrontarà un derbi vallesà a la piscina del CN Rubí. Les egarenques rebran l’Astralpool CN Sabadell en la sisena jornada i tancaran la primera volta a la piscina del CE Mediterrani.

 

 

+ CALENDARI LLIGA NACIONAL DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA
+ CALENDARI LLIGA NACIONAL DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.