Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Agustí Pericas deixa el club per incorporar-se a l’Spandau de Berlín

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El waterpolista Agustí Pericas deixa el club per incorporar-se a l’Spandau de Berlín

 

 

El jugador del sènior masculí de waterpolo Agustí Pericas deixa el club per emprendre una nova aventura professional a Alemanya. Després de set temporades al club, el boia de Les Franqueses del Vallès, de 24 anys, s’incorporarà a l’Spandau de Berlín, equip amb el qual ha signat per dues temporades.

Pericas explica que la decisió es deu, bàsicament, a la necessitat de sortir de la zona de confort. “Sempre he jugat a Catalunya i crec que, per edat, és el moment de prendre una determinació com aquesta. No sóc joveníssim però tampoc veterà. Volia viure l’experiència de jugar fora del meu entorn en un club que disputarà la Lliga de Campions. Va sorgir l’oportunitat i la vaig agafar”. El waterpolista vallesà confessa que el conjunt alemany, dirigit pel montenegrí Petar Kovacevic, el farà servir com a defensor de boia, “de manera que el canvi també em servirà per progressar en aquesta posició, que he ocupat de forma puntual al club i a la selecció espanyola”. Pericas comptarà amb un amfitrió conegut a Berlín. “A l’Spandau juga el porter Max Vernet, amb el qual vaig coincidir al CAR i a la selecció en categories inferiors. M’ha parlat molt bé del club, del tècnic, de la ciutat. Sempre ajuda que una persona de confiança et transmeti aquesta informació”.

 

“El CN Terrassa és el meu club”

 

El waterpolista vallesà només té paraules d’agraïment per al club. “És casa meva i me’n vaig deixant les portes totalment obertes de cara al futur”. Pericas vol agrair als companys, al club i a l’afició “el tracte i el suport” que ha rebut durant tots aquests anys. “El Dani Nart em va donar l’oportunitat, amb 17 anys, de fer el salt al waterpolo professional i, poc a poc, vaig anar aportant més a l’equip. Em sentia en deute amb el club per haver-me acollit tant bé”. “El balanç d’aquests set anys només pot ser positiu, encara que marxo amb l’espina clavada de no poder haver guanyat cap títol. Temps al temps, però. Potser l’aconsegueixo en una segona etapa aquí”, afegeix.

 

Tres medalles internacionals

 

Agustí Pericas va néixer el 22 de gener de 1997 a Les Franqueses del Vallès. Va iniciar-se en el waterpolo als 8 anys al CN Granollers, on s’hi va estar deu temporades. Amb 17 anys, arriba al CN Terrassa de la mà de Dani Nart. En aquesta primera campanya, compagina la presència en el primer equip egarenc amb el juvenil del CN Granollers i, a partir del segon any, s’incorpora plenament a la disciplina del club.

El waterpolista de Les Franqueses compta amb tres medalles internacionals amb la selecció espanyola. Va obtenir la plata en el Campionat del Món Juvenil d’Istanbul 2014, el bronze en el Campionat d’Europa Júnior d’Alphen 2016 i el bronze en la LEN Europa Cup de Zagreb 2019 amb el combinat absolut. A més, va aconseguir la cinquena posició amb la selecció estatal en el Campionat del Món Júnior d’Almaty 2015. Així mateix, Pericas ha disputat diversos partits de Lliga Mundial i ha estat convocat per participar en concentracions amb la selecció absoluta.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.