Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Bàsquet

El Torneig de Reis de bàsquet canvia de format

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Torneig de Reis de bàsquet canvia de format amb motiu del 20è aniversari

 

 

El calendari contempla 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció

La competició se celebrarà del 2 al 5 de gener al Pavelló del Pla del Bon Aire

 

 

El Club Natació Terrassa organitzarà del 2 al 5 de gener el XX Torneig de Reis de Bàsquet. Amb motiu del 20è aniversari, l’esdeveniment, adreçat històricament a les categories formatives, canviarà de format i comptarà amb la participació dels 30 equips que integren la secció, que disputaran un partit cadascun.

Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició el CB Rosella, el NB Olesa, el CB Sant Pere de Terrassa, el CEJ L’Hospitalet, el Bàsquet Oms, el Maristes Rubí, el CB Igualada, el UBSA, la UE Barberà, l’Sferic Terrassa, el CB Cornellà, el CB Matadepera, el CBF Cerdanyola, el Sant Josep Obrer, el BF Viladecans, el CB Granollers, l’ASFE Sant Fruitós, el Sant Jordi Rubí, la JET Terrassa i el CB Calella. Tots els partits se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire.

El torneig arrencarà el dijous 2 de gener a les 16.00h, en una jornada que s’allargarà fins a quarts de dotze, atès que el partit del sènior masculí B contra el CB Cornellà començarà a les 22.00h. L’endemà divendres 3, els partits s’iniciaran novament a les 16.00h. El dissabte 4, l’activitat arrencarà a les 9.00h i es perllongarà fins al vespre. Finalment, el diumenge 5 es disputaran partits des de les 9.30h fins a les 12.30h.

 

Presentació de la secció

 

El dissabte 4 de gener, a les 12.30h, tindrà lloc la presentació de la secció de bàsquet de la temporada 2019-2020.

 

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.