Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El Torneig de Reis de bàsquet canvia de format

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Torneig de Reis de bàsquet canvia de format amb motiu del 20è aniversari

 

 

El calendari contempla 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció

La competició se celebrarà del 2 al 5 de gener al Pavelló del Pla del Bon Aire

 

 

El Club Natació Terrassa organitzarà del 2 al 5 de gener el XX Torneig de Reis de Bàsquet. Amb motiu del 20è aniversari, l’esdeveniment, adreçat històricament a les categories formatives, canviarà de format i comptarà amb la participació dels 30 equips que integren la secció, que disputaran un partit cadascun.

Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició el CB Rosella, el NB Olesa, el CB Sant Pere de Terrassa, el CEJ L’Hospitalet, el Bàsquet Oms, el Maristes Rubí, el CB Igualada, el UBSA, la UE Barberà, l’Sferic Terrassa, el CB Cornellà, el CB Matadepera, el CBF Cerdanyola, el Sant Josep Obrer, el BF Viladecans, el CB Granollers, l’ASFE Sant Fruitós, el Sant Jordi Rubí, la JET Terrassa i el CB Calella. Tots els partits se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire.

El torneig arrencarà el dijous 2 de gener a les 16.00h, en una jornada que s’allargarà fins a quarts de dotze, atès que el partit del sènior masculí B contra el CB Cornellà començarà a les 22.00h. L’endemà divendres 3, els partits s’iniciaran novament a les 16.00h. El dissabte 4, l’activitat arrencarà a les 9.00h i es perllongarà fins al vespre. Finalment, el diumenge 5 es disputaran partits des de les 9.30h fins a les 12.30h.

 

Presentació de la secció

 

El dissabte 4 de gener, a les 12.30h, tindrà lloc la presentació de la secció de bàsquet de la temporada 2019-2020.

 

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).